Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εντυπωσιασμένος από το Κρεμλίνο ο απεσταλμένος του Trump, Steve Witcoff - «Ένιωσα δέος»

Εντυπωσιασμένος από το Κρεμλίνο ο απεσταλμένος του Trump, Steve Witcoff - «Ένιωσα δέος»
Ο Witcoff εκτίμησε ότι ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin βλέπει μια μοναδική ευκαιρία

«Eντυπωσιακό» χαρακτήρισε το Κρεμλίνο ο Αμερικανός απεσταλμένος του προέδρου, Steve Witkoff, τονίζοντας ταυτόχρονα τη βαρύτητα της αποστολής του στη Μόσχα, όπου εκπροσωπεί τις Ηνωμένες Πολιτείες στις προσπάθειες ειρηνευτικών συνομιλιών.
«Έφτασα στο Κρεμλίνο – είναι πραγματικά εντυπωσιακό μέρος, και ένιωσα ένα είδος δέους», δήλωσε ο Witkoff, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο WABC.
«Αλλά ήταν ένα δέος συνειδητό, γιατί βρισκόμουν εκεί εκπροσωπώντας την κυβέρνηση των ΗΠΑ, προσπαθώντας να πετύχω μια ειρηνευτική συμφωνία.
Το μέγεθος και η βαρύτητα της στιγμής με χτύπησαν».

«Μοναδική ευκαιρία»

Ο Witcoff εκτίμησε ότι ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin βλέπει μια μοναδική ευκαιρία «για πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες» να αναδιαμορφώσει τη σχέση της Ρωσίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες.
«Είχα τέσσερις συναντήσεις μαζί του, και καμία δεν διήρκεσε λιγότερο από τρεις ώρες», επεσήμανε.
Η τέταρτη συνάντησή τους πραγματοποιήθηκε στις 25 Απριλίου και, σύμφωνα με τον σύμβουλο του Κρεμλίνου Yury Ushakov, διήρκεσε επίσης τρεις ώρες και χαρακτηρίστηκε ως «εποικοδομητική και εξαιρετικά χρήσιμη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης