Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μία απίστευτη ιστορία - Πώς ο γιος του υπαρχηγού της CIA πολεμούσε στο πλευρό των Ρώσων

Μία απίστευτη ιστορία - Πώς ο γιος του υπαρχηγού της CIA πολεμούσε στο πλευρό των Ρώσων
Βρισκόταν στο μέτωπο ως μέλος του 137ου συντάγματος των Αερομεταφερόμενων Δυνάμεων της Ρωσίας
Σε επίθεση στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk, σκοτώθηκε ο γιος του αναπληρωτή διευθυντή της CIA, Michael Gloss όπως μετέδωσε το Strana.
«Βρισκόταν στο μέτωπο ως μέλος του 137ου συντάγματος των Αερομεταφερόμενων Δυνάμεων της Ρωσίας και στις 4 Απριλίου 2024 σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια μιας επίθεσης στην περιοχή του Donetsk κοντά στη Razdolovka και το Vesely», αναφέρει το δημοσίευμα.
Το 2023, ο Gloss επισκέφθηκε την Κριμαία, μετά την οποία ανακοίνωσε σχέδια για την απόκτηση ρωσικής υπηκοότητας.
Στη συνέχεια, ο γιος του αναπληρωτή επικεφαλής της CIA δημιούργησε μια σελίδα στο κοινωνικό δίκτυο Vkontakte, όπου εγγράφηκε σε ομάδες για τον Lenin, τον κομμουνισμό και δημοσίευσε ένα βίντεο με τον Ρώσο πρόεδρο Vladimir Putin.
Στις αρχές Μαρτίου, η γαλλική εφημερίδα Le Figaro ανέφερε ότι ο ξάδερφος του αντιπροέδρου των ΗΠΑ J. D. Vance Nate πολέμησε στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας (AFU).
Σύμφωνα με αυτήν, ο άνδρας πέρασε τρία χρόνια στην Ουκρανία εκ των οποίων τα δυόμισι ήταν «στα πιο αιματηρά μέτωπα».
Νωρίτερα, ο Vance επιβεβαίωσε ότι ο ξάδερφός του βρισκόταν σε πόλεμο στο πλευρό των Ουκρανών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης