Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βιβλίο – βόμβα για τη βασίλισσα Letizia: Άπιστη, ψυχρή και μισητή από τη βασιλική οικογένεια

Βιβλίο – βόμβα για τη βασίλισσα Letizia: Άπιστη, ψυχρή και μισητή από τη βασιλική οικογένεια
Ο 91χρονος δημοσιογράφος Jaime Penafiel εξαπέλυσε νέα επίθεση στη βασίλισσα με το νέο του βιβλίο «Οι σιωπές της Letizia» το οποίο κυκλοφόρησε στην Ισπανία
Ήταν πέρυσι που το πρώτο βιβλίο του Jaime Penafiel για τη βασίλισσα της Ισπανίας Letizia προκάλεσε σοκ στη χώρα. Η ισπανική βασιλική οικογένεια έχει συγκλονιστεί από τους ισχυρισμούς πως ο βασιλιάς Φελίπε έμεινε συντετριμμένος και καταστράφηκε από την υποτιθέμενη απιστία της βασίλισσας Letizia.
Ο 91χρονος δημοσιογράφος Jaime Penafiel εξαπέλυσε νέα επίθεση στη βασίλισσα με το νέο του βιβλίο «Οι σιωπές της Letizia» το οποίο κυκλοφόρησε στην Ισπανία.
Ήταν τον Ιανουάριο που ο βετεράνος βασιλικός ρεπόρτερ απολύθηκε από την ισπανική εφημερίδα El Mundo μετά από 20 χρόνια μετά από μια σειρά καταστροφικών καταγγελιών που έγιναν στο πρώτο του βιβλίο «Letizia & I».
Το βιβλίο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις υποστήριξε πως η βασίλισσα Letizia είχε σχέση με τον πρώην κουνιάδο της Jamie del Burgo. Η ισπανική βασιλική οικογένεια είχε αρνηθεί να σχολιάσει τους ισχυρισμούς εκείνη την εποχή.
Στο νέο του βιβλίο, ο Jamie ισχυρίζεται πως ο Φελίπε γνώριζε ότι τον απατούσε η Letizia, καθώς οι σωματοφύλακές της έχουν την υποχρέωση να αναφέρουν που βρίσκεται.
Ο συγγραφέας υποστηρίζει πως οι σωματοφύλακές της συνόδευσαν τη βασίλισσα Letizia σε ένα ταξίδι που έκανε στη Νέα Υόρκη το 2011 με τον εραστή της Jaime del Burgo, με τον οποίο έβγαινε πριν γνωρίσει τον Φελίπε.
«Εκείνη την ημέρα (στη Νέα Υόρκη), τη συνόδευαν οι πιστοί της συνοδοί, οι οποίοι χωρίς αμφιβολία θα έδιναν αναφορά στο Υπουργείο Εσωτερικών ή στο παλάτι Zarzuela».
Μετά από αυτό, ο Jaime ισχυρίζεται πως ο Φελίπε έμεινε συντετριμμένος και καταστράφηκε από τη φερόμενη απιστία της συζύγου του.
Ο βασιλικός ρεπόρτερ που δούλευε για το περιοδικό Hola! εδώ και 20 χρόνια ισχυρίζεται πως ο Φελίπε έχει βυθιστεί στην κόλαση από τη φερόμενη προδοσία της συζύγου του και θέλει να φύγει.
Σε άλλο σημείο του βιβλίου του, ο Jamie χαρακτηρίζει τη βασίλισσα Letizia ψυχρή, συναισθηματικά ανώριμη και παθητική επιθετική, ενώ υποστηρίζει πως είναι μισητή από την οικογένεια του βασιλιά Φελίπε.

Γιατί είναι μισητή από τη βασιλική οικογένεια

Μετά την απόλυσή του, ο βετεράνος δημοσιογράφος επέστρεψε με ένα ακόμα βιβλίο, «Οι σιωπές της Λετίθια», το οποίο ξεκινά με την εμβάθυνση στο πρώιμο ειδύλλιό της με τον βασιλιά Φελίπε.
Στο πρώτο κεφάλαιο, ο συγγραφέας ισχυρίζεται πως τα πάντα στον κόσμο της Λετίθια έχουν καταρρεύσει μετά από απιστίες και προδοσίες.
Ο συγγραφέας υποστηρίζει πως έχει μια ψυχρή, άφθαρτη και αποφασιστική αύρα και ότι η σιωπή της βασιλικής οικογένειας για τους πρόσφατους ισχυρισμούς υποδηλώνει τη συναισθηματική της ανωτερότητα.
Ο Jaime ισχυρίζεται πως η βασιλική οικογένεια καταφεύγει στη σιωπή ως τρόπο ελέγχου και τιμωρίας άλλων ανθρώπων.
Στη συνέχεια ισχυρίζεται πως η παθητική επιθετική συμπεριφορά της Λετίθια προς τον βασιλιά Φελίπε είναι ο λόγος που τη μισούν τόσο πολύ η πεθερά της βασίλισσα Σοφία και οι κουνιάδες της.
Σε επόμενο κεφάλαιο ο Jaime ισχυρίζεται πως ο βασιλιάς Φελίπε ερωτεύτηκε τη μέλλουσα σύζυγό του ενώ την παρακολουθούσε να παρουσιάζει τα νέα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης