Τελευταία Νέα
Διεθνή

Valéria Chomsky: «Ο Noam είναι καλά» - Fake news ο θάνατος του σπουδαίου φιλοσόφου

Valéria Chomsky: «Ο Noam είναι καλά» - Fake news ο θάνατος του σπουδαίου φιλοσόφου
Ψεύτικα ρεπορτάζ καταγγέλλει η σύζυγός του Valeria
«Οι αναφορές ότι ο Noam Chomsky πέθανε είναι “ψεύτικες”, μου λέει η σύζυγός του Βαλέρια» αναφέρει σε ανάρτησή του στο X ο Chris Looft, δημοσιογράφος του ABC.
«Είναι καλά» φέρεται να είπε στον ίδιο η Valéria Chomsky.


«Ο Chomsky δεν έχει πεθάνει. Μόλις μίλησα με τη Valeria, τη σύζυγό του» ανήρτησε αντίστοιχα ο Cauê Seigner Ameni, Βραζιλιάνος δημοσιογράφος.


«Ο Chomsky είναι ζωντανός! Στις 3:41 μ.μ. σήμερα, 18 Ιουνίου 2024, η σύζυγός του, Βαλέρια, μου επιβεβαίωσε ότι η υγεία του Νόαμ Τσόμσκι βελτιώνεται. Οι φήμες για το θάνατό του είναι ψευδείς» ανήρτησε στο Χ ο Jose M. Santana, Επιστημονικός συνεργάτης του MIT (Noam Chomsky) 2003 – 2019 / Οικονομολόγος. Ο ίδιος ανήρτησε και το σχετικό screenshots από τη συνομιλία του με τη Valéria Chomsky στο WhatsApp.


Αλλά και ο Βραζιλιάνος συγγραφέας Eduardo Moreira λέει, σε βίντεο, ότι η Βαλέρια του τηλεφώνησε για να πει ότι αυτές οι φήμες είναι “ψέμα” και Fake News και προτρέπει όποιον τις διαδίδει να τις ανακαλέσει.


Ο Chomsky υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο τον περασμένο Ιούνιο και άρχισε να δυσκολεύεται να μιλήσει. Σήμερα βρίσκεται στη Βραζιλία μαζί με τη σύζυγό του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης