Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τρεις αμερικανικοί πύραυλοι ATACMS καταρρίφθηκαν πάνω από την Κριμαία

Τρεις αμερικανικοί πύραυλοι ATACMS καταρρίφθηκαν πάνω από την Κριμαία
Στην περιοχή Belgorod, δύο μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (UAV) που κατευθύνονταν προς ρωσικούς στόχους αναχαιτίστηκαν και καταστράφηκαν
Τα υπηρεσιακά συστήματα αεράμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας σταμάτησαν με επιτυχία ορισμένες προσπάθειες του καθεστώτος του Κιέβου να πραγματοποιήσει τρομοκρατικές επιθέσεις χρησιμοποιώντας αμερικανικούς επιχειρησιακούς-τακτικούς πυραύλους ATACMS και μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα τύπου αεροσκάφους σε στόχους στη Ρωσία.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, τρεις επιχειρησιακά-τακτικοί πύραυλοι ATACMS καταστράφηκαν πάνω από το έδαφος της Δημοκρατίας της Κριμαίας.Έτσι αποφεύθηκαν σοβαρές καταστροφές και μεγάλο αριθμό απωλειών αμάχων.
Στην περιοχή Belgorod, δύο μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (UAV) που κατευθύνονταν προς ρωσικούς στόχους αναχαιτίστηκαν και καταστράφηκαν. Οι επιτυχημένες επιχειρήσεις αεράμυνας απέτρεψαν πιθανές επιθέσεις και ζημιές στις υποδομές της περιοχής.
Επιπλέον, τρία μη επανδρωμένα σκάφη του Ουκρανικού Ναυτικού ανακαλύφθηκαν στη Μαύρη Θάλασσα, με κατεύθυνση τη χερσόνησο της Κριμαίας. Έγιναν όμως... σκόνη από την ναυτική αεροπορία του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας, ο οποίος απέτρεψε επίσης πιθανές απειλές.
Όλες οι απειλές εντοπίστηκαν και εξουδετερώθηκαν έγκαιρα, χάρη στην αποτελεσματική λειτουργία των συστημάτων αεράμυνας και της ναυτικής αεροπορίας.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης