Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σουηδός στρατηγός: Η Ρωσία παράγει περισσότερα όπλα όσα μπορεί να προμηθεύσει η Δύση την Ουκρανία

Σουηδός στρατηγός: Η Ρωσία παράγει περισσότερα όπλα όσα μπορεί να προμηθεύσει η Δύση την Ουκρανία
Ο Putin έχει προετοιμάσει τη ρωσική οικονομία για πόλεμο με τρόπο που εμείς δεν μπορούμε λέει ο γενικός διοικητής των ενόπλων δυνάμεων της Σουηδίας
Στη παραδοχή ότι η Ρωσία παράγει περισσότερα όπλα από όσα μπορεί να προμηθεύσει η Δύση την Ουκρανία προχώρησε ο Mikael Büden, γενικός διοικητής των ενόπλων δυνάμεων της Σουηδίας.
«Ο Putin έχει προετοιμάσει τη ρωσική οικονομία για πόλεμο με τρόπο που εμείς δεν μπορούμε.
Οι Ρώσοι παράγουν τώρα τεράστια ποσότητα στρατιωτικού εξοπλισμού, πολύ μεγαλύτερη από όση μπορούμε να προμηθεύσουμε την Ουκρανία» ανέφερε μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα RND o Büden.
Όπως υποστήριξε ο Σουηδός στρατηγός, η Ρωσία έχει ακόμη περισσότερες στρατιωτικές δυνατότητες και δυνάμεις που μπορούν να χρησιμοποιήσουν εναντίον των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, γεγονός που επιδεινώνει περαιτέρω την κατάσταση στο έδαφος.
Παράλληλα, τόνισε ότι η σύγκρουση έχει φτάσει σε αδιέξοδο τους τελευταίους μήνες, γι' αυτό και όπως εκτίμησε, μπορεί να διαρκέσει πολλά χρόνια ενώ σημείωσε ότι η Ρωσία πιστεύει ότι με την αποστολή όπλων στην Ουκρανία, τα κράτη του ΝΑΤΟ εμπλέκονται άμεσα και «παίζουν με τη φωτιά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης