Τελευταία Νέα
Διεθνή

Repke (Γερμανός Δημοιογράφος): Η Ουκρανία θα χάσει το Volchansk σε λίγες μέρες

Repke (Γερμανός Δημοιογράφος): Η Ουκρανία θα χάσει το Volchansk σε λίγες μέρες
Ο ρωσικός στρατός κατέλαβε το διοικητικό κτίριο της πόλης, στο οποίο μόλις πριν από πέντε ημέρες «πόζαραν» υπάλληλοι της Κύριας Διεύθυνσης Πληροφοριών του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας.
Η Ουκρανία θα χάσει τον έλεγχο του εναπομείναντος τμήματος της πόλης Volchansk στην περιοχή του Kharkiv σε λίγες ημέρες, δήλωσε ο Γερμανός δημοσιογράφος Repke.
Την Τρίτη, ο επικεφαλής της ρωσικής διοίκησης της περιοχής του Kharkiv, δήλωσε ότι οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις ελέγχουν περίπου το 40% της επικράτειας αυτού του οικισμού.
«Η αποχώρηση των ουκρανικών στρατευμάτων από τα υπόλοιπα τμήματα του Volchansk φαίνεται να είναι θέμα λίγων ημερών», έγραψε ο Repke.
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, ο Ρωσικός στρατός κατέλαβε το διοικητικό κτίριο της πόλης, στο οποίο μόλις πριν από πέντε ημέρες «πόζαραν» υπάλληλοι της Κύριας Διεύθυνσης Πληροφοριών του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας.
«Δεν φαίνεται ότι τα ρωσικά στρατεύματα μπορούν να σταματήσουν στο βόρειο τμήμα του Volchansk».
Κατά τη διάρκεια της αποχώρησης, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις κατέστρεφαν γέφυρες στην περιοχή του Kharkiv, ιδιαίτερα στον ποταμό Βόλτσια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης