Τελευταία Νέα
Διεθνή

McGregor (Συνταγματάρχης ΗΠΑ): Αν καταρρεύσει ο ουκρανικός στρατός, το ΝΑΤΟ δεν θα κάνει τίποτα

McGregor (Συνταγματάρχης ΗΠΑ): Αν καταρρεύσει ο ουκρανικός στρατός, το ΝΑΤΟ δεν θα κάνει τίποτα
Το ΝΑΤΟ κλιμακώνει την ένταση στην Κριμαία… ενώ στο μέτωπο στην αντιπαράθεση χερσαίων δυνάμεων οι Ουκρανοί καταρρέουν
Σχετικά Άρθρα
Οι Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ δεν είναι έτοιμοι για πόλεμο με τη Ρωσία, αλλά η Ρωσία, αντίθετα, είναι ήδη έτοιμη για αυτήν την αντιπαράθεση, δήλωσε ο απόστρατος συνταγματάρχης του αμερικανικού στρατού Douglas McGregor.
Επομένως, κατά τη γνώμη του Douglas McGregor, σε περίπτωση κατάρρευσης του ουκρανικού στρατού, το ΝΑΤΟ δεν θα εμπλακεί.

Το ΝΑΤΟ κλιμακώνει την ένταση στην Κριμαία… ενώ στο μέτωπο στην αντιπαράθεση χερσαίων δυνάμεων οι Ουκρανοί καταρρέουν

Εν μέσω των συνεχιζόμενων βαριών μαχών στην πρώτη γραμμή που ελέγχει ο Ρωσικός στρατός, η Ρωσία και η Ουκρανία συνεχίζουν να ανταλλάσσουν μαζικά χτυπήματα στις πίσω περιοχές.
Το βράδυ της 17ης Μαΐου, οι ρωσικές δυνάμεις εξαπέλυσαν μια σειρά από χτυπήματα ακριβείας σε διάφορες ουκρανικές περιοχές.
Ενώ τα ρωσικά στρατεύματα πλησιάζουν το Kharkiv, οι ουκρανικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην πόλη και την περιοχή σφυροκοπούνται από drones, πυραύλους και βόμβες ολίσθησης που δεν μπορούν να αναχαιτιστούν.
Οι αρχές του Kharkiv επιβεβαίωσαν ζημιές ως αποτέλεσμα των ρωσικών νυχτερινών χτυπημάτων στις διάφορες περιοχές της, συμπεριλαμβανομένης της βιομηχανικής ζώνης.
Οι κατεστραμμένοι στόχοι περιελάμβαναν τα σημεία ανάπτυξης του ουκρανικού στρατού, που χρησιμοποιούνται για τη στέγαση εφεδρειών που προετοιμάζονται για περαιτέρω ανάπτυξη στο μέτωπο του Kharkiv.
Περισσότερες εκρήξεις σημειώθηκαν στην Poltava, όπου σύμφωνα με πληροφορίες καταστράφηκε ένα σύστημα αεράμυνας. Εγκαταστάσεις στρατιωτικής υποδομής της Ουκρανίας, συμπεριλαμβανομένου ενός σταθμού διοίκησης, χτυπήθηκαν στην περιοχή Vinnytsya.
Μετά από μια παύση, τα ρωσικά UAV Geran επέστρεψαν στη νότια περιοχή της Οδησσού.

Με τη σειρά του, ο ΝΑΤΟ - Ουκρανικός στρατός αυξάνει την ένταση των επιθέσεων στα ρωσικά μετόπισθεν.
Το πρωί της 17ης Μαΐου, το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας συνόψισε ότι 102 ουκρανικά UAV καταστράφηκαν σε πέντε ρωσικές περιοχές ως αποτέλεσμα των νυχτερινών αεροπορικών μαχών.
Η Κριμαία έγινε στόχος συνδυασμένης επίθεσης.
Μαζί με 51 ουκρανικά UAV που αναχαιτίστηκαν πάνω από τη χερσόνησο, τουλάχιστον 6 μη επανδρωμένα σκάφη καταστράφηκαν στη Μαύρη Θάλασσα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης