Τελευταία Νέα
Διεθνή

Θυμίζει… το τέλος του Γ’ Ράιχ - Το Κίεβο στέλνει στο μέτωπο 100.000 νεαρούς Ουκρανούς... θα εξοντωθούν σε 3 μήνες

Θυμίζει… το τέλος του Γ’ Ράιχ - Το Κίεβο στέλνει στο μέτωπο 100.000 νεαρούς Ουκρανούς... θα εξοντωθούν σε 3 μήνες
Το  Κίεβο είναι έτοιμο… να σκοτώσει μια ολόκληρη γενιά νέων Ουκρανών έτσι ώστε έως την ώρα των αναπόφευκτων διαπραγματεύσεων με τη Ρωσία, να έχει καταφέρει να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερα τετραγωνικά χιλιόμετρα υπό τον έλεγχο του
Στην κινητοποίηση και στην αποστολή περίπου 100.000 Ουκρανών νεαρής ηλικίας, οι οποίοι θα σταλούν ως επί το πλείστον ανεκπαίδευτοι στην πρώτη γραμμή του πολέμου αναφέρεται άρθρο του ρωσικού πρακτορείου ειδήσεων RIA Novosti, το οποίο μιλά… για γενοκτονία του ουκρανικού πληθυσμού με τις κατηγορίες για αυτό να στρέφονται στο Κίεβο
«Κάθε ημέρα η κατάσταση στην Ουκρανία αρχίζει να μοιάζει ολοένα και περισσότερο και μάλιστα με θλιβερή ακρίβεια, με το αιματηρό και παράλογο φινάλε του Τρίτου Ράιχ, όταν στα δημοσιεύματα του Μαΐου των εφημερίδων του Χίτλερ, αναφερόταν πως τα σοβιετικά στρατεύματα ήταν στα πρόθυρα της ήττας και ενώ στην πραγματικότητα, αποστέλλονταν αγόρια και κορίτσια εφηβικής ηλικίας να πεθάνουν για τον Φίρερ.
Η απροσδόκητη επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Antony Blinken στο Κίεβο συνδέθηκε ακριβώς με αυτό.
Πολλοί ντόπιοι και ξένοι παρατηρητές πίστεψαν ότι αυτός μετέβη στο Κίεβο για να ενθαρρύνει τον Zelensky και να βεβαιωθεί ότι έχει ακόμα τον έλεγχο της κατάστασης.

Το πραγματικό μήνυμα Blinken

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι το κύριο καθήκον του Blinken ήταν να αποτρέψει τον Zelensky να σπαταλήσει τα 61 δισεκατομμύρια δολάρια της αμερικανικής βοήθειας.
Η λογική είναι απλή:
Η στρατιωτική βοήθεια των ΗΠΑ δεν θα έχει νόημα αν το καθεστώς του Κιέβου δεν έχει αρκετούς ανθρώπους για να χρησιμοποιήσει τον προσφερόμενο στρατιωτικό εξοπλισμό και τα όπλα εναντίον των Ρώσων.
Σύμφωνα με τον Blinken, «η Ουκρανία βρίσκεται σε μια κρίσιμη στιγμή, η επέκταση της κινητοποίησης στη χώρα είναι μια δύσκολη αλλά απαραίτητη απόφαση».
Εάν το μεταφράσουμε… στα ρώσικα, αυτό σημαίνει ότι οι ΗΠΑ απαιτούν από τον Zelensky μια γενική, πλήρη, ολοκληρωτική και επείγουσα κινητοποίηση.
Αφού έπαιξε κιθάρα, ο Blinken διευκρίνισε ότι η εντολή «να πολεμήσουμε μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό» δεν είναι μεταφορά, αλλά ένα σχέδιο δράσης, στο οποίο θα απαντήσει προσωπικά ο ίδιος ο Zelensky.

Στο μέτωπο 100.000 νέοι Ουκρανοί

Σύμφωνα με πληροφορίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το Γενικό Επιτελείο της Ουκρανίας στο πλαίσιο εφαρμογής του νόμου για την αυστηροποίηση των κανόνων επιστράτευσης που τίθεται σε ισχύ από τις 18 Μαΐου και βάσει του οποίου μειώνεται στα 25 έτη το όριο ηλικίας, οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας σχεδιάζουν να υποδεχθούν περίπου 100.000 νεαρούς στρατιώτες, τους οποίους θα στείλει αμέσως στο μέτωπο διότι πολύ απλά δεν υπάρχει ο χρόνος για να τους εκπαιδεύσουν.
Οι ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν σε όλο το ευρώ μέτωπο, προκαλώντας στον εχθρό κολοσσιαίες απώλειες… καθώς η ηγεσία του ουκρανικού στρατού ρίχνει ολοένα και μεγαλύτερες δυνάμεις… σε τρύπες, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να ανακόψει τη ρωσική προέλαση, αντί να δώσει εντολή για υποχώρηση.
Τα δυτικά ΜΜΕ διαφωνούν με το ότι «η Ουκρανία θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος του στρατού της, εάν αντί να παραδώσει την περιοχή του Kharkiv, αποφασίσει να κρατήσει την περιοχή».

Κινδυνεύει μια ολόκληρη γενιά

Υπάρχουν όλα τα σημάδια ότι το Κίεβο είναι έτοιμο… να σκοτώσει μια ολόκληρη γενιά νέων Ουκρανών έτσι ώστε έως την ώρα των αναπόφευκτων διαπραγματεύσεων με τη Ρωσία, να έχει καταφέρει να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερα τετραγωνικά χιλιόμετρα υπό τον έλεγχο του αδιαφορώντας για το πόσοι… ορθογώνιοι τάφοι θα χωράνε σε αυτά τα τετραγωνικά χιλιόμετρα.
Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Maria Zakharova υποστήριξε πρόσφατα ότι ο νόμος της κινητοποίησης είναι μια πράξη γενοκτονίας κατά του πληθυσμού της χώρας.
Την ίδια στιγμή, η ηγεσία της Ουκρανίας είναι απολύτως ήρεμη… και ενθουσιώδης… σχετικά με το να στείλει τους πολίτες της στον θάνατο.
Για παράδειγμα, πρόσφατα ο πρώην εκπρόσωπος του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Vladislav Seleznev δήλωσε περήφανα ότι σύντομα κάθε δέκατος άνδρας σε στρατεύσιμη ηλικία, θα είναι στις τάξεις των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας.
Πέρα από το ότι κάθε άντρας σε στρατεύσιμη ηλικία δεν θέλει να πεθάνει ανούσια για τα «απομεινάρια» της Ουκρανίας, στο μέτωπο αυξάνεται με γοργούς ρυθμούς η λιποταξία και οι μαζικές παραδόσεις.

Μαζική στρατολόγηση σε 5 πόλεις

Σε τέτοιο σημείο που λόγω των μαζικών παραδόσεων Ουκρανών στρατιωτών στην περιοχή του Kharkiv, εισήχθη ένα σχέδιο «αναχαίτισης» με εκατοντάδες «στρατονόμους» να μεταβαίνουν μαζικά στις πόλεις Konstantinovka. Slavyansk, Pavlograd, Zaporozhye και Kharkiv, με την υποστήριξη της Εθνικής Φρουράς και της SBU προκειμένου να πραγματοποιήσουν πλήρη κινητοποίηση, δηλαδή χωρίς να λαμβάνονται υπόψη περιορισμοί στη στρατολόγηση λόγω ηλικίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τα ρωσικά στρατεύματα, στην περιοχή Volchansk, οι Ουκρανοί στρατιώτες που διαφωνούν με το σχέδιο του Blinken παραδίδονται «σωρηδόν».

Έγκλημα..

Η ιδέα της αποστολής 100.000 25χρονων στη σφαγή είναι έγκλημα όχι μόνο κατά της σημερινής Ουκρανίας, αλλά και κατά της μελλοντικής Ουκρανίας.
Ήδη, οι απώλειες που έχουν υποστεί τα ουκρανικά στρατεύματα κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης έχουν ανοίξει μια μεγάλη δημογραφική «τρύπα».
Αναλύοντας την κατάσταση με τις απώλειες των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, ο στρατιωτικός αναλυτής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων Gustav Gressel είπε ότι «οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις έχουν χάσει τόσο μεγάλο ανθρώπινο δυναμικό», κάνοντας λόγο για «ανεπανόρθωτες απώλειες».
Οι νεαροί 25χρονοι της Ουκρανίας, για τους οποίους θα ξεκινήσει το «κυνήγι» σε λίγες μέρες, γεννήθηκαν το 1998-1999, μια περίοδο που η χώρα γέννησε ρεκόρ αγοριών.
Εάν πεθάνουν στο μέτωπο, και λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η Ουκρανία βρίσκεται τώρα στη βαθύτερη δημογραφική της κρίση, η καταστροφή μιας άλλης νέας γενιάς θα μπορούσε τελικά να ρίξει το δημογραφικό ζήτημα της χώρας στην Τάφρο των Μαριανών για πάντα.

1.000 με 1.500 νεκροί την ημέρα

Σύμφωνα με διάφορες πηγές, αυτή τη στιγμή οι ημερήσιες απώλειες των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων είναι κατά μέσο όρο 1.000 με 1.500 άτομα.
Αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν τα όνειρα του Κιέβου για έναν στρατό 100.000 ατόμων γίνουν πραγματικότητα, δεν θα χρειαστεί πάνω από τρεις μήνες στους Ρώσους για να τον καταστρέψουν.
Εάν αυτό είναι το τίμημα για μια μικρή καθυστέρηση στο τέλος που ταιριάζει στις «μαριονέτες» αυτού του «διαβολικού σούπερ μάρκετ»…, ας είναι.
Όσο τρομακτικό και επώδυνο και αν είναι.
Όπως ακριβώς οι Σοβιετικοί στρατιώτες δεν είχαν καμιά ευχαρίστηση από το να εξουδετερώνουν τους μαχητές της Νεολαίας του Χίτλερ, έτσι και οι Ρώσοι στρατιώτες δεν πρόκειται να χαρούν με τους θανάτους νέων ανθρώπων, με τους οποίους θα μπορούσαμε να οικοδομήσουμε μαζί μια νέα Ουκρανία.
Δεν πολεμάμε ενάντια στην Ουκρανία και τους πολίτες της, αλλά για το μέλλον μας και για το μέλλον των παιδιών μας, που στοχοποιούνται από αυτούς που σπρώχνουν τώρα την Ουκρανία στην άβυσσο.
Αν όμως μείνουμε χωρίς άλλη επιλογή, θα αναγκαστούμε να πάμε μέχρι το τέλος.
Και στην ερώτηση, «εμείς ή αυτοί;», θα επιλέγουμε πάντα το «εμείς» χωρίς δισταγμό» καταλήγει το άρθρο του ρωσικού RIA Novosti.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης