Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ενάντια στη ΛΟΑΤΚΙ ατζέντα ο Trump: «Σε μία ημέρα θα αλλάξουμε τον νόμο Biden για τους τρανσέξουαλ»

Ενάντια στη ΛΟΑΤΚΙ ατζέντα ο Trump: «Σε μία ημέρα θα αλλάξουμε τον νόμο Biden για τους τρανσέξουαλ»

Τι είπε για τους γιατρούς που κάνουν προπαγάνδα στα παιδιά

Σχετικά Άρθρα

Ο Αμερικανός πρόεδρος Joe Biden έχει χαράξει μια πορεία φανατικά υπέρ των τρανσέξουαλ για την κυβέρνησή του, προωθώντας διάφορες πολιτικές που στηρίζουν την ταυτότητα του φύλου και ειδικές προστασίες για άτομα που ταυτίζονται ως κάτι διαφορετικό από το φύλο γέννησής τους.
Σε μια κίνηση που πυροδότησε εκτεταμένη διαμάχη και σωρεία αγωγών, το Υπουργείο Παιδείας (DOE) των ΗΠΑ επέκτεινε τον νόμο που απαγορεύει τις διακρίσεις λόγω φύλου στα σχολεία για να συμπεριλάβει πλέον τον σεξουαλικό προσανατολισμό και την «ταυτότητα φύλου».
Οι αλλαγές, οι οποίες θα επιτρέπουν σε άντρες αθλητές που… νοιώθουν γυναίκες να αγωνίζονται εναντίον γυναικών, πρόκειται να τεθούν σε ισχύ τον Αύγουστο 2024.
Ο πρώην πρόεδρος Donald Trump, ο οποίος μπήκε στη συζήτηση για τα τρανς άτομα, υποσχέθηκε να τιμωρήσει τους γιατρούς που παρέχουν τη λεγόμενη φροντίδα «επιβεβαίωσης φύλου» στα παιδιά και έδωσε τον λόγο του πως θα αναιρέσει τις αλλαγές της κυβέρνησης Biden.
«Θα το τελειώσουμε την πρώτη μέρα», τόνισε κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του στις 10 Μαΐου σε μια συντηρητική ραδιοφωνική εκπομπή στη Φιλαδέλφεια.
«Μην ξεχνάτε, αυτό έγινε με εντολή του προέδρου. Αυτό ήρθε ως εκτελεστικό διάταγμα. Και θα το αλλάξουμε - την πρώτη μέρα θα αλλάξει».
Η κίνηση του Δημοκρατικού Biden πυροδότησε έναν χείμαρρο αντιδράσεων από τους συντηρητικούς, με πάνω από δώδεκα πολιτείες υπό την ηγεσία των Ρεπουμπλικάνων να μηνύουν τη διοίκηση και να συμβουλεύουν τα σχολεία να αγνοήσουν τις διατάξεις των νέων κανόνων για τα τρανς άτομα.
Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο talk show, ο Trump είπε ότι οι συντηρητικοί που ανησυχούν για τις επιπτώσεις των αλλαγών στους δημόσιους χώρους, στην ασφάλεια και στην ιδιωτική ζωή των γυναικών, δεν χρειάζεται να ανησυχούν.

Το FBI επί Biden έγινε... «woke»: Περιγράφει το οργανωμένο έγκλημα με stock εικόνα λευκών γυναικών

Ξαφνικά η woke κουλτούρα είναι διάχυτη και σε μέρη που δεν τα περιμένεις.
Μετά από χιλιάδες παραδείγματα με πιο πρόσφατο τις άλλα αντ' άλλων απεικονίσεις της πλατφόρμας Gemini της Google, εν μέσω ενός παγκόσμιου κύματος λογοκρισίας και πολιτικής ορθότητας, οι πολίτες πλέον έχουν αρχίσει να αγανακτούν, ειδικά στις «γενέτειρες» της woke κουλτούρας που τη σκορπίζουν σε όλη τη Γη: τις ΗΠΑ και τη Βρετανία.
Στο στόχαστρο βρέθηκε μεταξύ άλλων και το FBI, το οποίο πρόσφατα -στην πλατφόρμα X- χρησιμοποίησε stock εικόνα καλοντυμένων λευκών γυναικών για να απεικονίσει το... οργανωμένο έγκλημα κλοπών σε καταστήματα.
«Υψηλότερες τιμές, επικίνδυνα προϊόντα και κλείσιμο επιχειρήσεων», ανέφερε το FBI σε ανάρτηση με την επίμαχη εικόνα.
«Αυτές είναι μόνο μερικές από τις επιπτώσεις που έχει η οργανωμένη κλοπή λιανικής στους καθημερινούς Αμερικανούς. Μάθετε τι κάνει το #FBI για την καταπολέμηση αυτών των εγκλημάτων σε ομοσπονδιακό επίπεδο για την προστασία των αγοραστών σε όλη τη χώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η εικόνα δείχνει δύο καλοντυμένες λευκές γυναίκες της μεσαίας τάξης να παρουσιάζονται ως κλεφτές, με τη μία να κρύβει μια κλεμμένη τσάντα μέσα στο παλτό της.
Μια άλλη εικόνα που χρησιμοποιήθηκε από το FBI, δείχνει έναν λευκό άνδρα να κλέβει κάτι από ένα σούπερ μάρκετ.
Σύμφωνα με τα στατιστικά του ίδιου του FBI, το 52,7% των ληστειών διαπράττονται από μαύρους ή Αφροαμερικανούς, παρά το γεγονός ότι αποτελούν μόνο περίπου το 13% του πληθυσμού.
Ακόμη και με σημαντικά υψηλότερο πληθυσμό, οι λευκοί στην Αμερική αντιπροσωπεύουν μόνο το 44,7% των ληστειών.
Η σημαντική πλειονότητα αυτών των ληστειών θα έχει γίνει επίσης από άνδρες, κάνοντας την επιλογή των καλοντυμένων λευκών γυναικών ακόμη πιο περίεργη.
Όπως είναι λογικό, έγινε ένας μικρός χαμός από τους χρήστες του Χ:
(αναμένετε παρακαλώ λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να φορτωθούν οι οθόνες)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.bankingnews.gr www.bankingnews.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης