Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ουκρανία: Βόμβα FAB-500 έπεσε στην περιοχή Belgorod (βίντεο)

Ουκρανία: Βόμβα FAB-500 έπεσε στην περιοχή Belgorod (βίντεο)
Σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία, μια από τις βόμβες μπήκε βαθιά στο έδαφος, γεγονός που αυξάνει τη δυσκολία εξουδετέρωσής της

Σοβαρό πρόβλημα αντιμετώπισαν κάτοικοι του χωριού Razumnoye στην περιοχή Belgorod λόγω της πτώσης δύο αεροπορικών βομβών.
Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύτηκαν στα κοινωνικά δίκτυα, το πρώτο πυρομαχικό έπεσε στην περιοχή χθες το βράδυ και το δεύτερο νωρίς σήμερα το πρωί, που βρίσκεται μόλις μερικές δεκάδες μέτρα από κτίρια κατοικιών στην οδό Vereskovaya.
Οι πληροφορίες για το περιστατικό εμφανίστηκαν χάρη στη δραστηριότητα των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι άρχισαν να γράφουν μαζικά σχόλια και εκκλήσεις προς τον κυβερνήτη Vyacheslav Gladkov, εκφράζοντας την ανησυχία τους και απαιτώντας άμεσα μέτρα.
Οι αρχές, μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν είχαν επιβεβαιώσει επίσημα το γεγονός ότι έπεσαν οι βόμβες.



Οι ειδικοί βρίσκονται ήδη στο σημείο.
Σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία, μια από τις βόμβες μπήκε βαθιά στο έδαφος, γεγονός που αυξάνει τη δυσκολία εξουδετέρωσής της.
Οι κάτοικοι της περιοχής συνεχίζουν να μοιράζονται φωτογραφίες και βίντεο που δείχνουν τη βόμβα να βρίσκεται ακριβώς δίπλα σε κτίρια κατοικιών.
Η κατάσταση έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στον πληθυσμό, ο οποίος φοβάται περαιτέρω επεισόδια.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης