Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Οι Ουκρανοί σκοτώνουν αμάχους με δυτικά όπλα – Τερατώδες να συγκαλύπτουν τρομοκράτες

Ρωσία: Οι Ουκρανοί σκοτώνουν αμάχους με δυτικά όπλα – Τερατώδες να συγκαλύπτουν τρομοκράτες
Καμία αντίδραση των ΗΠΑ και της Δύσης για τις επιθέσεις των Ουκρανών σε κατοικημένες περιοχές λέει ο Ρώσος πρέσβης στην Ουάσινγκτον
Η έλλειψη αντίδρασης από τις Ηνωμένες Πολιτείες στα πλήγματα των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων σε κατοικημένες περιοχές δείχνει την προθυμία τους να κάνουν τα πάντα για να απαλλάξουν το Κίεβο από την ευθύνη για τις φρικαλεότητες του υποστήριξε ο Ρώσος πρέσβης στην Ουάσινγκτον, Anatoly Antonov.
«Η αντίδραση των Αμερικανών αξιωματούχων στα θανατηφόρα χτυπήματα των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων σε κατοικημένες περιοχές, ή μάλλον η απουσία έστω και ενός συλλυπητηρίου μηνύματος, είναι …πολύ εύγλωττη.
Επισημαίνει την ετοιμότητα της Ουάσιγκτον να κάνει τα πάντα για να απαλλάξει τις μαριονέτες του Κιέβου από τις φρικαλεότητες τους» υποστήριξε ο Ρώσος πρέσβης.
Σύμφωνα με τον Antonov, τα «ανεξάρτητα» μέσα ενημέρωσης δεν παρατήρησαν καν ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας η ρωσική πόλη του Belgorod δέχτηκε επίθεση από τους εκφυλισμένους νεοναζί περίπου δέκα φορές».
«Επιτρέψτε μου να τονίσω: παιδιά, γυναίκες και ηλικιωμένοι σκοτώνονται με δυτικά όπλα.
Η πολιτική «στρουθοκαμήλου» της συλλογικής Δύσης, υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών, και η απροθυμία να χαλιναγωγήσουν τους Ουκρανούς μπράβους δεν θα οδηγήσουν σε κανένα καλό.
Το να συγκαλύπτεις τρομοκράτες είναι τερατώδες και απάνθρωπο.
Υπάρχει μόνο ένα συμπέρασμα.
Ο ρωσικός στρατός πρέπει να εντείνει τις στρατιωτικές του επιχειρήσεις.
Να μεταφέρει τη στρατιωτική απειλή μακριά από τα σύνορα της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
Δεν υπάρχουν συμβιβασμοί όταν μιλάμε για την εθνική μας ασφάλεια» υποστήριξε ο Antonov.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης