Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απελπισία - Περιμένουν πυρομαχικά οι Ουκρανοί… για να κρατήσουν το Chasiv Yar

Απελπισία - Περιμένουν πυρομαχικά οι Ουκρανοί… για να κρατήσουν το Chasiv Yar
Οι Ρώσοι μετά την κατάληψη της Avdiivka, έχουν φτάσει στα περίχωρα του Chasiv Yar
Σε απελπιστική κατάσταση βρίσκεται ο ουκρανικός στρατός, ο οποίος απευθύνει έκκληση για άμεσο ανεφοδιασμό του με πυρομαχικά προκειμένου να μπορέσει να κρατήσει τις θέσεις του στο κρίσιμο προπύργιο του Chasiv Yar.
Οι Ρώσοι αφού κατέλαβαν τον περασμένο Φεβρουάριο την Avdiivka, έχουν φτάσει πλέον στα περίχωρα του Chasiv Yar που θεωρείται κομβικό σημείο για περαιτέρω επιθέσεις στην δυτική Ουκρανία
Ο Oleh Shyriaiev, διοικητής του 225ου χωριστού τάγματος εφόδου της Ουκρανίας που μάχεται κοντά στην πόλη, είπε ότι περισσότερες οβίδες πυροβολικού θα βοηθούσαν τη μονάδα του να κρατήσει τις θέσεις της. «Ελπίζω να λάβουμε βλήματα πυροβολικού σύντομα», είπε ο Shyriaiev, προσθέτοντας ότι τα πυρομαχικά που τους προμήθευσαν οι σύμμαχοι είχαν κάνει σημαντική διαφορά στο πεδίο της μάχης στο παρελθόν.
«Λάβαμε πυρομαχικά διασποράς που άλλαξαν σημαντικά την κατάσταση και καταφέραμε να αντεπιτεθούμε με επιτυχία» υπογράμμισε ο Ουκρανός διοικητής, αναφέροντας πως πιο εκπαιδευμένοι στρατιώτες και όπλα μεγάλης εμβέλειας θα βοηθούσαν επίσης την Ουκρανία να υπερασπιστεί το έδαφός της πιο αποτελεσματικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης