Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ρώσοι προβλέπουν: Οι Ουκρανοί θα καταρρεύσουν στα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου

Οι Ρώσοι προβλέπουν: Οι Ουκρανοί θα καταρρεύσουν στα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου
Εκτιμώ ότι σε ένα μήνα ο εχθρός θα καταρρεύσει στις περισσότερες κατευθύνσεις λέει ο διοικητής της Akhmat, Apty Alaudinov
Την εκτίμηση ότι ο ουκρανικός στρατός θα καταρρεύσει στις περισσότερες κατευθύνσεις του μετώπου στα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου διατύπωσε ο Apty Alaudinov, διοικητής των ρωσικών ειδικών δυνάμεων Akhmat.
«Με βάση την ανάλυση των δικών του δεδομένων από τη γραμμή επαφής μάχης, στα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου ο εχθρός θα πρέπει να έχει καταρρεύσει
Στις περιοχές όπου καταγράφουμε την προετοιμασία του εχθρού για τις επιθετικές μας ενέργειες, υπάρχουν περιοχές όπου έχουν προετοιμαστεί αρκετά σοβαρά.
Ωστόσο, είπα ότι με βάση την ανάλυσή μου, νομίζω ότι στα τέλη Μαΐου – με αρχές Ιουνίου, σε ένα μήνα, ο εχθρός θα πέσει στις περισσότερες κατευθύνσεις του.
Εκτιμώ ότι μετά από αυτό, είναι απίθανο τα αμερικανικά και ευρωπαϊκά χρήματα που δίνονται στην Ουκρανία, να μας σταματήσουν» είπε ο Alaudinov μιλώντας στο ρωσικό τηλεοπτικό κανάλι Rossiya 1.
Όπως είπε, οι οχυρώσεις που δημιουργούνται αυτή τη στιγμή από τους Ουκρανούς είναι αρκετά σοβαρές, αλλά τα ρωσικά στρατεύματα θα κάνουν τα πάντα «για να διασφαλίσουν ότι η ειδική στρατιωτική επιχείρηση θα ολοκληρωθεί πραγματικά φέτος».
«Νομίζω ότι δεν υπάρχει δύναμη που θα μπορούσε να μας εμποδίσει και να μας κρατήσει από το να προχωρήσουμε και να εκπληρώσουμε τα καθήκοντα που μας έχουν ανατεθεί.
Αυτό, πιστέψτε με, δεν είναι αστείο.
Δεν λέω τίποτα απλά για να το πω.
Γνωρίζοντας όλες τις λεπτομέρειες αυτών που πραγματικά συμβαίνουν στην πρώτη γραμμή μας, καθώς και τους άσους που κρύβουμε στα μανίκια μας, μπορώ να το πω», τόνισε ο Alaudinov.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης