Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ουκρανία - Όλεθρος στo Kharkiv: Ο τηλεοπτικός πύργος 240 μέτρων κατέρρευσε σαν τραπουλόχαρτο από ρωσικό χτύπημα ακριβείας (vid)

Ουκρανία - Όλεθρος στo Kharkiv: Ο τηλεοπτικός πύργος 240 μέτρων κατέρρευσε σαν τραπουλόχαρτο από ρωσικό χτύπημα ακριβείας (vid)
Aφότου σημειώθηξε το πλήγμα εμφανίστηκαν πολυάριθμες αναφορές κατοίκων της περιοχής για διακοπές στο τηλεπτικό σήμα, σε όλη την περιοχή
Ισχυρό ρωσικό πλήγμα  με πυραύλους κατέστρεψε σήμερα 22/4 τον τηλεοπτικό Πύργο του Kharkiv, μια υποδομή στρατηγικής σημασίας για την πόλη, καθώς και για την Ουκρανία εν γένει. 
Όπως μαρτυρούν τα πλάνα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τουλάχιστον δύο πύραυλοι εκτοξεύθηκαν προς την υποδομή και κατέστρεψαν το ανώτερο τμήμα της.
Μάλιστα, αφότου σημειώθηξε το πλήγμα εμφανίστηκαν πολυάριθμες αναφορές κατοίκων της περιοχής για διακοπές στο τηλεπτικό σήμα, σε όλη την περιοχή του Kharkiv.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η επίθεση είναι μέρος μιας σειράς στοχευμένων των ρωσικών δυνάμεων κατά των ουκρανικών υποδομών, συμπεριλαμβανομένων τηλεοπτικών πύργων και πύργων επικοινωνίας στις περιοχές Sumy και Chernihiv, όπου ο ουκρανικός στρατός έχει τοποθετήσει τον εξοπλισμό επικοινωνίας του.
Ο πύργος τηλεόρασης Kharkiv είναι μια κατασκευή από χάλυβα ύψους 240,7 μέτρων, που εξυπηρετεί τη μετάδοση τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σήματος, και η οποία λόγω του ύψους της δέσποζε στην πόλη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης