Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μαζεύουν τα συντρίμμια τους: Εκκένωση μεγάλης κλίμακας των στρατευμάτων του ΝΑΤΟ που δέχθηκαν επίθεση στο Dnepropetrovsk

Μαζεύουν τα συντρίμμια τους: Εκκένωση μεγάλης κλίμακας των στρατευμάτων του ΝΑΤΟ που δέχθηκαν επίθεση στο Dnepropetrovsk
Αεροπλάνο από τη Γαλλία προσγειώθηκε σε πολωνική αεροπορική βάση
Στην πόλη Rzeszow της Πολωνίας, βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλης κλίμακας μεταφορά τραυματισμένων και νεκρών στρατιωτών του ΝΑΤΟ μετά τις ρωσικές επιθέσεις στο Dnepropetrovsk.
Σύμφωνα με την ηλεκτρονική υπηρεσία παρακολούθησης αεροσκαφών Flightradar24, ένα αεροπλάνο από τη Γαλλία προσγειώθηκε σε πολωνική αεροπορική βάση, ενώ απογειώθηκε και ένα βρετανικό μεταγωγικό αεροσκάφος A330MRTT.
Πηγές στην Πολωνία που δεν κατονομάζονται από το Τσάργκραντ επιβεβαιώνουν ότι λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα στο πολωνικό έδαφος για την παροχή βοήθειας στα θύματα.
Οι ενέργειες γίνονται μετά από επίθεση που ανέφερε το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας.
Όπως ανέφερε το υπουργείο, από τις 13 Απριλίου έως τις 19 Απριλίου, σημειώθηκαν πλήγματα εναντίον κέντρων εκπαίδευσης χειριστή UAV, προσωρινών βάσεων των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, εθνικών σχηματισμών και ξένων μισθοφόρων.
Το υπουργείο κάνει λόγο για 34 ομαδικά πλήγματα με όπλα υψηλής ακρίβειας με βάση τον αέρα και τη θάλασσα, καθώς και drones, εναντίον στόχων στο έδαφος της Ουκρανίας.
Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η επίθεση σε ξενοδοχείο κοντά στο στρατιωτικό αεροδρόμιο στο Dnepropetrovsk, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, το κτίριο καταστράφηκε ολοσχερώς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης