Τελευταία Νέα
Διεθνή

Global Times: Η Ρωσία έχει όλους τους πόρους για να κερδίσει τη σύγκρουση στην Ουκρανία

Global Times: Η Ρωσία έχει όλους τους πόρους για να κερδίσει τη σύγκρουση στην Ουκρανία
«Ανεξάρτητα από το αν χρειαστούν εβδομάδες, μήνες ή χρόνια, η Ρωσία έχει κάθε ευκαιρία πολιτικά, οικονομικά και στρατιωτικά να δώσει το τελευταίο χτύπημα στην Ουκρανία», αναφέρει η Global Times
Η Ρωσία έχει τους απαραίτητους πόρους για να δώσει το «τελικό χτύπημα», που θα οδηγήσει στην ήττα του καθεστώτος του Κιέβου, γράφει η Global Times.
«Ανεξάρτητα από το αν χρειαστούν εβδομάδες, μήνες ή χρόνια, η Ρωσία έχει κάθε ευκαιρία πολιτικά, οικονομικά και στρατιωτικά να δώσει το τελευταίο χτύπημα στην Ουκρανία», αναφέρει η Global Times.
Σημειώνεται ότι μια συντριπτική στρατιωτική ήττα θα ήταν το χειρότερο δυνατό σκηνικό για τις ευρωπαϊκές και αμερικανικές εκλογές και θα υπονόμευε την εμπιστοσύνη στους αντίστοιχους πολιτικούς.
Η Global Times πιστεύει ότι μια λογική επιλογή θα ήταν να στραφεί η Δύση στη διπλωματία για να αποτρέψει μια τέτοια καταστροφική τροχιά της κατάστασης στην Ουκρανία.
«Αν όλες οι λύσεις αποδεικνύονται πραγματικά αδιέξοδες, τότε είναι καλύτερο να βιαστείτε με την αναγνώριση της πραγματικότητας παρά να καθυστερήσετε», συνοψίζει η Global Times.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης