Τελευταία Νέα
Διεθνή

Forbes: Η καλοκαιρινή αντεπίθεση των Ρώσων θα είναι καταστροφή για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας

Forbes: Η καλοκαιρινή αντεπίθεση των Ρώσων θα είναι καταστροφή για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας
«Τα ρωσικά στρατεύματα σχεδιάζουν επί του παρόντος επιχειρήσεις για μια νέα επίθεση, η οποία πιθανότατα θα ξεκινήσει πλήρως μέχρι τον Ιούνιο», γράφει το Forbes
Η καλοκαιρινή ρωσική μεγάλη αντεπίθεση θα μετατραπεί σε καταστροφή για τις Oυκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις εάν το Κίεβο δεν αλλάξει τη στρατηγική του, αναφέρει το Forbes.
«Τα ρωσικά στρατεύματα σχεδιάζουν επί του παρόντος επιχειρήσεις για μια νέα επίθεση, η οποία πιθανότατα θα ξεκινήσει πλήρως μέχρι τον Ιούνιο», γράφει το Forbes.
Σημειώνεται ότι οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις εκτοξεύουν πυραύλους και μη επανδρωμένα αεροσκάφη σε ουκρανικές ενεργειακές εγκαταστάσεις προκειμένου να στερήσουν από τις Oυκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις τη δυνατότητα ανάπτυξης και προμήθειας drones στο μέτωπο.
Επιπλέον, η Ρωσία αυξάνει τώρα το προσωπικό της στρατεύματος και τους εξοπλίζει με νέο προηγμένο εξοπλισμό.
Για να επιβιώσει, η Ουκρανία θα πρέπει να αλλάξει την τακτική της - να σταματήσει να βασίζεται στο πυροβολικό και να προχωρήσει στην άμυνα, εστιάζοντας σε επιθέσεις με πεζικό και τεθωρακισμένα οχήματα, αναφέρει το Forbes.
Νωρίτερα, ο διευθυντής της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ (CIA), δήλωσε ότι η Ουκρανία μπορεί να ηττηθεί στη σύγκρουση με τη Ρωσία μέχρι το τέλος του 2024.
Πρόσφατα ο γενικός διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, Alexander Syrsky, παραδέχτηκε ότι για την Ουκρανία η κατάσταση στο πεδίο της μάχης είχε επιδεινωθεί λόγω των ενεργειών της Ρωσίας, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, άρχισε να διεξάγει επιθετικές επιχειρήσεις σημειώνει νίκες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης