Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία και Κίνα υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας σε επιχειρήσεις θαλάσσιας έρευνας και διάσωσης

Ρωσία και Κίνα υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας σε επιχειρήσεις θαλάσσιας έρευνας και διάσωσης
Οι  δυο πλευρές τόνισαν τη σημασία της ανάπτυξης της συνεργασίας μεταξύ των ναυτικών των δύο χωρών «προς το συμφέρον της ασφάλειας και της σταθερότητας στις παγκόσμιες θάλασσες».
Η Ρωσία και η Κίνα υπέγραψαν μνημόνιο κατανόησης και συνεργασίας στον τομέα των επιχειρήσεων θαλάσσιας έρευνας και διάσωσης, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας τη Κυριακή 21 Απριλίου 2024.
«Κατά την επίσκεψή του στην Κίνα, ο Ανώτατος Διοικητής του Ρωσικού Ναυτικού Alexander Moiiseyev συναντήθηκε με τον Ανώτατο Διοικητή του Κινεζικού Ναυτικού Hu Zhongming.
Η ρωσική και η κινεζική πλευρά συζήτησαν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων συνεργασίας μεταξύ της Ρωσίας και της Κίνας Ναυτικό Ως αποτέλεσμα της συνάντησης, οι ναύαρχοι Alexander Moisyev και Hu Zhongming υπέγραψαν στο μνημόνιο κατανόησης και συνεργασίας στον τομέα της θαλάσσιας διάσωσης.
Σύμφωνα με το υπουργείο, οι πλευρές τόνισαν τη σημασία της ανάπτυξης της συνεργασίας μεταξύ των ναυτικών των δύο χωρών «για το συμφέρον της ασφάλειας και της σταθερότητας στους ωκεανούς».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης