Τελευταία Νέα
Διεθνή

Oleg Starikov (Ουκρανός Συνταγματάρχης): Η αεράμυνα όλου του πλανήτη δεν επαρκεί για πλήρη κάλυψη της Ουκρανίας

Oleg Starikov (Ουκρανός Συνταγματάρχης): Η αεράμυνα όλου του πλανήτη δεν επαρκεί για πλήρη κάλυψη της Ουκρανίας
"Δεν υπάρχει τέτοιος όγκος εξοπλισμού που απαιτείται για την προστασία ολόκληρης της επικράτειας της Ουκρανίας με συστήματα αεράμυνας, πυραύλους αεράμυνας στον κόσμο", σημείωσε ο Oleg Starikov
Δεν υπάρχουν αρκετά συστήματα αεράμυνας στον κόσμο για να καλύψουν ολόκληρη την επικράτεια της Ουκρανίας από ρωσικές επιθέσεις σε στρατηγικούς στόχους, δήλωσε ο απόστρατος συνταγματάρχης της SBU, Oleg Starikov.
«Απλώς δεν υπάρχει τέτοιος όγκος εξοπλισμού που απαιτείται για την προστασία ολόκληρης της επικράτειας της Ουκρανίας με συστήματα αεράμυνας, πυραύλους αεράμυνας στον κόσμο», σημείωσε ο Oleg Starikov.
Σύμφωνα με τον Oleg Starikov, οι ευρωπαϊκές χώρες δεν θέλουν να αποχωριστούν το οπλοστάσιο που παραμένει στις αποθήκες, καθώς οι ίδιες τρομοκρατούνται από τον κίνδυνο «ρωσικής εισβολής».
Οι Γερμανοί σκέφτομαι: «Τώρα θα παραδώσουμε τα πάντα στην Ουκρανία, και ο Putin θα έρθει σε εμάς, πώς θα υπερασπιστούμε την Γερμανία;
Ο ρωσικός στρατός χτυπά τακτικά την ουκρανική αμυντική βιομηχανία, τη στρατιωτική διοίκηση, τις εγκαταστάσεις επικοινωνιών και ενέργειας από τις 10 Οκτωβρίου 2023.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης