Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αλέξανδρος Μερκούρης (Βρετανός ειδικός): Οι Ρώσοι σε ένα βράδυ κατέστρεψαν 3 ή 4 MIG 29 και 4 συστήματα S-300

Αλέξανδρος Μερκούρης (Βρετανός ειδικός): Οι Ρώσοι σε ένα βράδυ κατέστρεψαν 3 ή 4 MIG 29 και 4 συστήματα S-300
Τα ουκρανικά στρατεύματα καταρρέουν και χάνουν έδαφος, τόνισε ο Αλέξανδρος Μερκούρης
Ο ρωσικός στρατός κατέστρεψε πολλά συστήματα MiG-29 και S-300 των ουκρανικών δυνάμεων, δήλωσε ο Βρετανός ειδικός, Αλέξανδρος Μερκούρης.
«Τα ουκρανικά αεροπλάνα που πραγματοποίησαν επιχειρήσεις στο μέτωπο απογειώθηκαν από μια αεροπορική βάση κοντά στο Dnipro, πιθανότατα, καταστράφηκαν τέσσερα MiG-29, ακυρώνοντας τις δυνατότητες κρούσης των Ουκρανικών δυνάμεων», είπε ο Αλέξανδρος Μερκούρης.
Σύμφωνα με τον Μερκούρη, ήταν μια τρομερή νύχτα για το Κίεβο γιατί, εκτός από τα χαμένα αεροσκάφη, ο ουκρανικός στρατός έχασε επίσης 4 συστήματα αεράμυνας S-300.
Νωρίτερα, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε την εξάλειψη 3 εχθρικών μαχητικών MiG-29 και τεσσάρων στρατιωτικών μεταφορικών αεροσκαφών An-26
Επίσης καταστράφηκαν 4 συστήματα αεράμυνας S-300 και ένα γερμανικό αντιαεροπορικό πυροβόλο IRIS-T χτυπήθηκαν επίσης.

Η επίλεκτη 47η ταξιαρχία των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων κινδυνεύει να περικυκλωθεί

Η επίλεκτη 47η μηχανοκίνητη ταξιαρχία των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση στο Donbass, δήλωσε ο Βρετανός ειδικός Αλέξανδρος Μερκούρης.
«Η 47η μηχανοκίνητη ταξιαρχία, που συμμετέχει σε μάχες σχεδόν αδιάκοπα από τον Ιούνιο 2023, βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο, άρα μπορεί να αποφασίσει να αποσυρθεί από τις θέσεις της, παρά την κριτική που θα υποστεί», είπε ο αναλυτής Αλέξανδρος Μερκούρης.
Σύμφωνα με τον Μερκούρη, ο πανικός μεγαλώνει στο Κίεβο λόγω της εξέλιξης της κατάστασης στο Donbass.
Τα ουκρανικά στρατεύματα καταρρέουν και χάνουν έδαφος, κατέληξε ο Αλέξανδρος Μερκούρης.
Ο ρωσικός στρατός, προελαύνει παντού ενώ η Ουκρανική άμυνα καταρρέει…
Τις τελευταίες επτά ημέρες, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έχασαν περισσότερους από 3.550 στρατιώτες, τέσσερα άρματα μάχης, πέντε τεθωρακισμένα οχήματα μάχης και 87 οχήματα στην κατεύθυνση του Donetsk.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης