Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σκληρά αντίποινα: Η Ρωσία θα κατάσχει περιουσιακά στοιχεία αμερικανικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται εκεί

Σκληρά αντίποινα: Η Ρωσία θα κατάσχει περιουσιακά στοιχεία αμερικανικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται εκεί
Η Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, σε μια μη προγραμματισμένη συνεδρίαση το Σάββατο (20/4), ψήφισε νομοσχέδιο για τη δήμευση ρωσικών περιουσιακών στοιχείων υπέρ της Ουκρανίας
Η Ρωσική Ομοσπονδία θα βρει επαρκή απάντηση στην κατάσχεση ρωσικών περιουσιακών στοιχείων με αντίποινα σε βάρος των αμερικανικών εταιρειών που έχουν παραμείνει στη Ρωσία, δήλωσε στο RIA Novosti το Σάββατο 20 Απριλίου ο γερουσιαστής από το Καλίνινγκραντ Alexander Shenderyuk-Zhidkov.
Η Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, σε μια μη προγραμματισμένη συνεδρίαση το Σάββατο (20/4), ψήφισε νομοσχέδιο για τη δήμευση ρωσικών περιουσιακών στοιχείων υπέρ της Ουκρανίας .
«Η απόφαση της Κάτω Βουλής του Αμερικανικού Κογκρέσου για την κλοπή των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων καταδεικνύει για άλλη μια φορά την εγκληματική φύση των αμερικανικών ελίτ, χάριν στιγμιαίου πολιτικού κέρδους», επισήμανε ο Ρώσος πολιτικός.
Ωστόσο, αυτό το γεγονός δεν θα μείνει χωρίς συνέπειες, η κατάσχεση ρωσικών περιουσιακών στοιχείων, αν συμβεί, θα οδηγήσει αύριο στην κατάρρευση της εμπιστοσύνης στο αμερικανικό χρηματοπιστωτικό σύστημα και στη συνέχεια στην κατάρρευση της αμερικανικής ηγεμονίας.
«Ταυτόχρονα, είμαι βέβαιος ότι η Ρωσία έχει τα μέσα να βρει μια επαρκή απάντηση σε τέτοιες ενέργειες, μεταξύ άλλων μέσω των περιουσιακών στοιχείων αμερικανικών εταιρειών που έχουν αποκλειστεί στη χώρα», κατέληξε ο Shenderyuk-Zhidkov.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης