Τελευταία Νέα
Διεθνή

Διπλό σκληρό μήνυμα Zakharova για Ουκρανία και Δύση - Οι μεν σφαγιάζουν συμπατριώτες τους, οι δε αποπροσανατολίζουν

Διπλό σκληρό μήνυμα Zakharova για Ουκρανία και Δύση - Οι μεν σφαγιάζουν συμπατριώτες τους, οι δε αποπροσανατολίζουν
«Το καθεστώς του Κιέβου συνεχίζει να ανακοινώνει ανοιχτά προγραμματισμένες τρομοκρατικές επιθέσεις σε ρωσικό έδαφος» καταγγέλλει η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ
Το καθεστώς του Κιέβου συνεχίζει να ανακοινώνει ξεδιάντροπα προγραμματισμένες τρομοκρατικές επιθέσεις στη Ρωσία, δήλωσε η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της χώρας Maria Zakharova σε καθιερωμένη ενημέρωση των συντακτών στη Μόσχα.
«Το καθεστώς του Κιέβου συνεχίζει να ανακοινώνει ανοιχτά προγραμματισμένες τρομοκρατικές επιθέσεις σε ρωσικό έδαφος, οι λεπτομέρειες των οποίων, δεν θα το πιστέψετε, συζητούνται διεξοδικά στον δυτικό Τύπο», τόνισε στο διπλό της μήνυμα σε Δύση και Ουκρανία.
Επιπλέον, η εκπρόσωπος της Μόσχας απαρίθμησε τις ουκρανικές επιθέσεις στις οποίες τραυματίστηκαν Ρώσοι άμαχοι.
Ανέδειξε, επίσης, το γεγονός ότι οι ειδικές υπηρεσίες της Ουκρανίας δεν εγκαταλείπουν τις προσπάθειες να «σφαγιάσουν πρώην συμπατριώτες τους».
«Οι διαφωτισμένες, όπως αυτοαποκαλούνται, πρωτεύουσες της συλλογικής Δύσης εξακολουθούν να μην τις χαρακτηρίζουν ως τρομοκρατικές επιθέσεις. Πώς θα μπορούσαν να τις χαρακτηρίσουν ως τέτοιες άλλωστε; Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να εγκρίνουν ψηφίσματα και νόμους που θα καταδικάζουν τη χορηγία της τρομοκρατίας από τους ίδιους...», κατέληξε η Zakharova σε αιχμηρό τόνο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης