Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πρίγκιπας Χάρι - Κόβει κι επίσημα τα δεσμά με τη Βρετανία - Η κίνηση που προκάλεσε συζητήσεις

Πρίγκιπας Χάρι - Κόβει κι επίσημα τα δεσμά με τη Βρετανία - Η κίνηση που προκάλεσε συζητήσεις
Βασιλικοί ... εμπειρογνώμονες αναφέρουν ότι ο Χάρι είναι βαθιά πληγωμένος από την εντολή του πατέρα του να εγκαταλείψουν με την Meghan την έπαυλη Φρόγκμορ
Με την τελευταία του κίνηση ο πρίγκιπας Χάρι κόβει κι επίσμα πλέον τους δεσμούς με το Ηνωμένο Βασίλειο.
Τώρα, οι ΗΠΑ γίνονται χώρα μόνιμης διαμονής του, τέσσερα χρόνια αφότου εγκατέλειψε το Λονδίνο μαζί με τη σύζυγό του, Meghan Markle.
Σύμφωνα τα βρετανικά μέσα, ο πρίγκιπας Χάρι ενημέρωσε τα αρχεία του στις ΗΠΑ για να γνωστοποιήσει ότι δεν ζει πλέον στη Βρετανία.
Συγκεκριμένα, τα αρχεία που δημοσιεύτηκαν από το Companies House για τον «Πρίγκιπα Χένρι Τσαρλς Άλμπερτ Ντέιβιντ Δούκα του Σάσεξ» αναφέρουν ότι «η νέα χώρα/πολιτεία/μόνιμης διαμονής είναι οι ΗΠΑ», ενώ μέχρι πρότινος δήλωνε το Ηνωμένο Βασίλειο.
Το ζευγάρι πήρε τα τελευταία του πράγματα από το οίκημα στο Ουίνδσορ, που μέχρι τότε ήταν η «βάση» τους στο Ηνωμένο Βασίλειο, από όταν μετακόμισαν στην Καλιφόρνια στις 29 Ιουνίου 2020.
Αυτή είναι και η ημερομηνία που ο Δούκας του Σάσεξ δήλωσε ότι ξεκίνησε να ζει στην Αμερική, σε νέα επίσημα έγγραφα τα οποία είδε η Daily Mail.
Βασιλικοί ... εμπειρογνώμονες αναφέρουν ότι ο Χάρι είναι βαθιά πληγωμένος από την εντολή του πατέρα του να εγκαταλείψουν με την Meghan την έπαυλη Φρόγκμορ, που ήταν δώρο γάμου από την βασίλισσα Ελισάβετ, με εικασίες ότι ήθελε να στείλει ένα μήνυμα διαλέγοντας αυτή την ημερομηνία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης