Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επίδειξη δύναμης Ιράν: Ξέρουμε που είναι όλες οι πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ισραήλ – Θα τις χτυπήσουμε, εάν χρειαστεί

Επίδειξη δύναμης Ιράν: Ξέρουμε που είναι όλες οι πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ισραήλ – Θα τις χτυπήσουμε, εάν χρειαστεί
Στην επίθεση κατά το Ισραήλ χρησιμοποιήσαμε παλιά όπλα τονίζουν οι Φρουροί της Επανάστασης
Γνωρίζουμε που είναι όλες οι πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ισραήλ και είμαστε έτοιμοι να τις χτυπήσουμε ανά πάσα στιγμή, εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο, υποστήριξε ο επικεφαλής των Φρουρών της Επανάστασης, Ahmad Haghtalab.
«Εάν το Σιωνιστικό καθεστώς θελήσει να αναλάβει δράση κατά των πυρηνικών μας υποδομών και εγκαταστάσεων, θα αντιμετωπίσει την αντίδρασή μας.
Θα του επιτεθούμε.
Τα χέρια μας είναι στη σκανδάλη» τόνισε ο επικεφαλής των Φρουρών της Επανάστασης, επισημαίνοντας πως το Ιράν είναι σε θέση να εξαπολύσει ισχυρούς πυραύλους προκειμένου να καταστρέψει συγκεκριμένους στόχους στο Ισραήλ.

Αναθεώρηση πυρηνικού δόγματος

Μάλιστα ο Haghtalab υποστήριξε πως το Ιράν, εάν απειληθεί, θα μπορούσε να «αναθεωρήσει και να παρεκκλίνει από τις διακηρυγμένες πυρηνικές πολιτικές του».
Όπως είπε, το Ιράν είναι «έτοιμο να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε απειλή» από το Ισραήλ «χρησιμοποιώντας σχέδια παθητικής άμυνας καθώς και εξαιρετικά προηγμένες εγκαταστάσεις και εξοπλισμό λόγω της διασποράς των πυρηνικών συγκροτημάτων και εγκαταστάσεων της χώρας μας».

Ρίξαμε τα παλιά μας όπλα

Από την πλευρά του ο διοικητής της Αεροδιαστημικής Δύναμης των Φρουρών της Επανάστασης, Ταξίαρχος Amir Ali Hajizadeh υποστήριξε ότι κατά την πυραυλική του επίθεση στο Ισραήλ, το Ιράν αντιμετώπισε «τον σιωνιστικό εχθρό με παλιά όπλα και ελάχιστη δύναμη».
«Σε αυτό το στάδιο, δεν χρησιμοποιήσαμε πυραύλους Khorramshahr, Sejil, Shahid Haj Qasim, Kheibar Shekan και υπερηχητικούς πυραύλους Fatah-2» υποστήριξε ο Hajizadeh.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης