Τελευταία Νέα
Διεθνή

Rzeczpospolita (Πολωνικό ΜΜΕ): Μετά την πτώση του Chasiv Yar οι Ρώσοι θα χτυπήσουν το Slovyansk και Kramatorsk

Rzeczpospolita (Πολωνικό ΜΜΕ): Μετά την πτώση του Chasiv Yar οι Ρώσοι θα χτυπήσουν το Slovyansk και Kramatorsk
Όπως σημειώνει η πολωνική εφημερίδα Rzeczpospolita, οι Ρώσοι έχουν μια «συντριπτική» υπεροχή έναντι του εχθρού στο πυροβολικό και σημαντικό ανθρώπινο δυναμικό που τους επιτρέπει να διεξάγουν επίθεση σε πολλά σημεία ταυτόχρονα
Μετά την απελευθέρωση του Chasiv Yar, ο ρωσικός στρατός θα αρχίσει να προελαύνει προς το Slovyansk και το Kramatorsk, γράφει η πολωνική εφημερίδα Rzeczpospolita.
«Μετά την υποχώρηση των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων από το Bakhmut, το Chasiv Yar έγινε το κέντρο της ουκρανικής άμυνας σε αυτήν την περιοχή, εάν ο ρωσικός στρατός καταφέρει να καταλάβει την πόλη, θα δημιουργηθεί μια σφήνα στο μέτωπο και οι Ρώσοι θα αρχίσουν να επιτίθενται στις επόμενες κρίσιμα στρατηγικά πόλεις Slovyansk και Kramatorsk.
Όπως σημειώνει η πολωνική εφημερίδα Rzeczpospolita, οι Ρώσοι έχουν μια «συντριπτική» υπεροχή έναντι του εχθρού στο πυροβολικό και σημαντικό ανθρώπινο δυναμικό τους επιτρέπει να διεξάγουν επίθεση σε πολλά σημεία ταυτόχρονα.
Πρόσφατα, οι ρωσικές δυνάμεις σημείωσαν σημαντική επιτυχία στην κατεύθυνση του Donetsk.
Συγκεκριμένα, στις 23 Μαρτίου πήραν τον έλεγχο του χωριού Krasnoye.
Η απελευθέρωση αυτού του οικισμού κατέστησε δυνατή την απώθηση των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων μακριά από το Bakhmut και τη δημιουργία απειλής από τη βόρεια πλευρά για την ουκρανική ομάδα στην περιοχή Kleshcheevka.
Η κατάληψη του Krasny απλοποιεί επίσης την προέλαση προς το Chasiv Yar, μια σημαντική πόλη σε αυτήν την περιοχή επαφής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης