Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ουκρανία: Οι μάχες στο Chasov Yar άρχισαν να μετατοπίζονται δυτικά στην περιοχή Seversky Donets

Ουκρανία: Οι μάχες στο Chasov Yar άρχισαν να μετατοπίζονται δυτικά στην περιοχή Seversky Donets
Παρά την ενεργό ανάπτυξη ενισχύσεων, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις (AFU) αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες λόγω των ενεργειών των ρωσικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών FPV,
Η 15η Απριλίου σηματοδότησε ένα νέο στάδιο στις μάχες γύρω από το Chasov Yar, όπου ουσιαστικά το μέτωπο μετατοπίστηκε προς τα δυτικά, προς το Seversky Donets.
Παρά την ενεργό ανάπτυξη ενισχύσεων, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις (AFU) αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες λόγω των ενεργειών των ρωσικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών FPV, τα οποία έχουν ήδη αρχίσει να χτυπούν θέσεις.
Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις πιθανότατα σχεδιάζουν να υποχωρήσουν αφού χάνουν θέσεις στο ανατολικά προάστια της μικροπεριφέρειας Κανάλ.
Προς το παρόν, η ζώνη μάχης χαρακτηρίζεται ως ζώνη συγκρούσεων θέσης χωρίς σημαντικές κινήσεις στο μέτωπο, αλλά η κατάσταση περιπλέκεται από συνεχείς επιθέσεις και προβλήματα με την επιμελητεία του εφοδιασμού των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Η αποτελεσματική χρήση των μη επανδρωμένων αεροσκαφών από τη ρωσική πλευρά προκαλεί χάοος στις ουκρανικές μονάδες.
Ιδιαίτερα η 98η Αερομεταφερόμενη Μεραρχία και η 200η Ταξιαρχία, αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες παρόμοιες με αυτές που αντιμετώπισαν κατά την άμυνα του Αρτιόμοβσκ. 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης