Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μήνυμα στο Ισραήλ από τον πρέσβη του Ιράν στον ΟΗΕ: Η επόμενη επίθεση θα είναι πιο αποφασιστική

Μήνυμα στο Ισραήλ από τον πρέσβη του Ιράν στον ΟΗΕ: Η επόμενη επίθεση θα είναι πιο αποφασιστική
Ο Iravani χαρακτήρισε την υπόσχεση του πολεμικού συμβουλίου του Ισραήλ ως "απειλή, όχι ενέργεια"

Tο Ισραήλ ξέρει ποια θα ήταν η δεύτερη αντεπίθεσή μας... καταλαβαίνουν ότι η επόμενη επίθεση θα είναι πιο αποφασιστική, διαμήνυσε ο πρεσβευτής του Ιράν στον ΟΗΕ, μιλώντας στο Sky News, μετά την έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη την Κυριακή.
Την προηγούμενη ημέρα, η χώρα του εκτόξευσε περισσότερα από 300 μη επανδρωμένα αεροσκάφη και πυραύλους στο Ισραήλ ως απάντηση στο χτύπημα σε ιρανικό προξενικό κτίριο στη Συρία νωρίτερα αυτό το μήνα, από το οποίο σκοτώθηκαν δύο Ιρανοί στρατηγοί.
Για το χτύπημα αυτό κατηγορήθηκε το Ισραήλ.
Το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ συνεδρίασε την Κυριακή για να συζητήσει πιθανά αντίποινα κατά του Ιράν, με τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό της χώρας Channel 12 να αναφέρει ότι ένας ανώνυμος αξιωματούχος υποσχέθηκε "σημαντική απάντηση".
Ο Iravani χαρακτήρισε την υπόσχεση του πολεμικού συμβουλίου του Ισραήλ ως "απειλή, όχι ενέργεια".
Ωστόσο, δήλωσε ότι πιστεύει ότι έχει επιτευχθεί ένα συμπέρασμα, προσθέτοντας: "Νομίζω ότι δεν πρέπει να υπάρξει στρατιωτική απάντηση από το Ισραήλ.
Όταν ρωτήθηκε αν οι ενέργειες της χώρας του είχαν τον κίνδυνο κλιμάκωσης προς έναν ευρύτερο πόλεμο, ο Ιρανός πρέσβης κ. Iravani δήλωσε: "Ήταν νόμιμο δικαίωμά μας να απαντήσουμε επειδή ξεκίνησαν επιθετική ενέργεια εναντίον των διπλωματικών μας εγκαταστάσεων".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης