Τελευταία Νέα
Διεθνή

Medvedev: Ο Biden ενδιαφέρεται μόνο να επανεκλεγεί, δεν δίνει δεκάρα για τις ανθρώπινες ζωές

Medvedev: Ο Biden ενδιαφέρεται μόνο να επανεκλεγεί, δεν δίνει δεκάρα για τις ανθρώπινες ζωές
Ακόμη μία σκληρή επίθεση από τον πρώην πρόεδρο της Ρωσίας εναντίον του Biden
Σχετικά Άρθρα
Σκληρή επίθεση εναντίον του Αμερικανού προέδρου Joe Biden, εξαπέλυσε ο Αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Dmitry Medvedev, με αφορμή τις «συμβουλές» των ΗΠΑ για αυτοσυγκράτηση στη Μέση Ανατολή -μετά και την ιρανική επίθεση στο Ισραήλ.
Όπως υποστηρίζει ο πρώην πρόεδρος και πρωθυπουργός της Ρωσίας, το μόνο που ενδιαφέρει τον Biden, είναι να επανεκλεγεί στην προεδρία των ΗΠΑ. Σίγουρα, δεν τον ενδιαφέρουν οι ανθρώπινες ζωές που χάνονται.
«Από την πλευρά της Ουάσιγκτον, ποια είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που συνέβη στη Μέση Ανατολή από τα γεγονότα στην “Ουκρανία”;
Η Ουάσιγκτον δεν θέλει έναν μεγάλο πόλεμο στη Μέση Ανατολή. Προσπαθεί να διατηρήσει την περιφερειακή ισορροπία και πείθει όλους να παραμείνουν ψύχραιμοι. Οι δολοφονίες στη Γάζα υποβαθμίζουν τις προοπτικές του Biden στις εκλογές, ένας πόλεμος μεταξύ Ισραήλ και Ιράν φέρνει επιπλέον αβεβαιότητα.
Και όσο για τους ανθρώπους που πεθαίνουν στον τόπο μας – δεν θα μπορούσαν να τους ενδιαφέρει λιγότερο. Όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα, από οποιαδήποτε οπτική γωνία. Πρόκειται για, όπως το περιέγραψαν Αμερικανοί αξιωματούχοι, “επενδύσεις”. Και συνεχίζουν να επενδύουν…», έγραψε στο Χ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης