Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απολογισμός επίθεσης Ιράν - Hagari (Ισραήλ): Καταρρίψαμε το 99% των drones, καμία απώλεια ζωής, ένα 10χρονο παιδί τραυματίστηκε

Απολογισμός επίθεσης Ιράν - Hagari (Ισραήλ): Καταρρίψαμε το 99% των drones, καμία απώλεια ζωής, ένα 10χρονο παιδί τραυματίστηκε
Δεν αναφέρθηκαν θάνατοι, αλλά ένα 10χρονο παιδί τραυματίστηκε από θραύσματα, δήλωσε ο Hagari
Σχετικά Άρθρα
Σχεδόν 400 μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) και πύραυλοι εκτοξεύθηκαν από το Ιράν προς το Ισραήλ, κατά τη διάρκεια της νύχτας, το 99% των οποίων αναχαιτίστηκαν χωρίς απώλειες σε ανθρώπινες ζωές, μόνο ένα παιδί τραυματίστηκε, σύμφωνα με ενημέρωση που έκανε ο εκπρόσωπος των IDF Daniel Hagari)
«Δεν αναφέρθηκαν θάνατοι, αλλά ένα 10χρονο παιδί τραυματίστηκε από θραύσματα», δήλωσε ο Hagari σύμφωνα με τους Times of Israel.
Ανέφερε ότι η κατάσταση εξακολουθεί να εξελίσσεται και αεροσκάφη περιπολούν στον ουρανό.
«Θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο», δήλωσε ο Hagari.
Ωστόσο στην τηλεοπτική ενημέρωση, ο εκπρόσωπος των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων δήλωσε ότι το Ιράν εκτόξευσε μόλις 170 drones προς το Ισραήλ, αλλά κανένα από αυτά δεν έφτασε στα σύνορα του Ισραήλ - καταρρίφθηκαν από τον ισραηλινό στρατό και τους συμμάχους του.

Επιπλέον, το Ιράν εκτόξευσε 30 πυραύλους κρουζ κατά του Ισραήλ και ο Ισραηλινός Στρατός κατάφερε να αναχαιτίσει 25 από αυτούς.
Ο Hagari είπε επίσης ότι το Ιράν εκτόξευσε 120 βαλλιστικούς πυραύλους στο Ισραήλ.
Μερικοί από αυτούς ξεπέρασαν το σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας του Ισραήλ και έφτασαν στην αεροπορική βάση Nevatim.
Η βάση υπέστη μικρές ζημιές, σημείωσε. Μερικά από τα drones και τους πύραυλους εκτοξεύτηκαν στο Ισραήλ από το Ιράκ και την Υεμένη, αλλά δεν διείσδυσαν στον εναέριο χώρο του εβραϊκού κράτους, πρόσθεσε
Πλάνα που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο έδειξαν έναν ιρανικό πύραυλο να πλήττει μια περιοχή στην έρημο Negev στο νότιο Ισραήλ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης