Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ισραήλ: Αναχαιτίσαμε το 99% των επιθέσεων - Η απάντηση θα είναι πρωτοφανής

Ισραήλ: Αναχαιτίσαμε το 99% των επιθέσεων - Η απάντηση θα είναι πρωτοφανής
Αμερικανικά αεροσκάφη κατέρριψαν ιρανικά drones
Οι αντιαεροπορικές δυνάμεις των ΗΠΑ κατέρριψαν drones που εξαπέλυσε το Ιράν κατά του Ισραήλ, μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης CNN και ABC επικαλούμενα αμερικανούς αξιωματούχους, χωρίς να προσδιορίσουν τον αριθμό των drones ή τις τοποθεσίες όπου καταρρίφθηκαν.
Συγκεκριμένα, αμερικανικά αεροσκάφη κατέρριψαν ιρανικά drones στις επαρχίες Ντεράα και Σουέιντα της νότιας Συρίας, κοντά στα σύνορα με την Ιορδανία, δήλωσαν στο Reuters πηγές ασφαλείας.
Από την πλευρά του, το Ισραήλ ανέφερε πως αναχαίτισε το 99% των drones που εκτοξεύτηκαν, ενώ διαμύνησε ότι η απάντηση θα είναι πρωτοφανής.
Επίσης, βρετανικά μαχητικά αεροσκάφη έχουν εμπλακεί στην απόκρουση της επίθεσης με drone από το Ιράν κατά του Ισραήλ, όπως μετέδωσε αρχικά το Sky News επικαλούμενο πηγές άμυνας.
Το Υπουργείο Άμυνας στο Λονδίνο δεν έχει ξεκαθαρίσει τη φύση της βρετανικής συμμετοχής στην απόκρουση της ιρανικής επίθεσης, αλλά ο υπουργός Άμυνας γνωστοποίησε πως πρόσθετα βρετανικά μαχητικά αεροσκάφη και αεροσκάφη εναέριου ανεφοδιασμού έχουν αναπτυχθεί στη Μέση Ανατολή για να ενισχύσουν την Επιχείρηση Shadow, που αποτελεί τη βρετανική επιχείρηση κατά του ISIS σε Ιράκ και Συρία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης