Τελευταία Νέα
Διεθνή

Igor Kimakovsky (Σύμβουλος Pushilin - Donetsk): Στο μέτωπο υπάρχει ένα σημείο καμπής, οι ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν παντού

Igor Kimakovsky (Σύμβουλος Pushilin - Donetsk): Στο μέτωπο υπάρχει ένα σημείο καμπής, οι ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν παντού
Θα φτάσουμε στα συνταγματικά σύνορα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk υποστηρίζουν οι Ρώσοι
Σε όλες τις κατευθύνσεις στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk υπήρξε μια καμπή υπέρ των ρωσικών δυνάμεων, η κλίμακα της καθημερινής προέλασης των στρατευμάτων το επιβεβαιώνει, δήλωσε o Igor Kimakovsky σύμβουλος του αρχηγού του Donetsk.
Είπε ότι βασίζεται, μεταξύ άλλων, στις πληροφορίες που λαμβάνει από τον γιο του, ο οποίος βρίσκεται στη γραμμή μάχης.
«Σε ορισμένα όπλα είμαστε ανώτεροι από τον εχθρό, μερικές φορές δεκάδες φορές.
Επομένως, είμαι αισιόδοξος και μπορώ να πω σήμερα ότι στην κατεύθυνση του Donetsk αυτό είναι ένα σημείο καμπής υπέρ της Ρωσίας.
Και αυτό φαίνεται στα μάτια από τα παιδιά μας, που ήδη μας περιμένουν, θα φτάσουμε στα συνταγματικά σύνορα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk», είπε ο Igor Kimakovsky, σημειώνοντας ότι αυτό επιβεβαιώθηκε και από αναφορές μάχης.
Νωρίτερα, ένας σύμβουλος του επικεφαλής του Donetsk ανέφερε ότι τα ρωσικά στρατεύματα προελαύνουν κοντά στη Marinka στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk, γεγονός που τους ανοίγει επιχειρησιακό χώρο σε πολλές κατευθύνσεις ταυτόχρονα. Σημείωσε επίσης ότι ο εχθρός πιέζεται προς όλες τις κατευθύνσεις, συμπεριλαμβανομένων των Ugledar, Krasnogorovka και των περιχώρων Avdiivka, Artemovsk ή Bakhmut και Chasiv Yar.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης