Τελευταία Νέα
Διεθνή

FBI: Πιθανή μια τρομοκρατική επίθεση στις ΗΠΑ παρόμοια με αυτή που έγινε στο Crocus Hall της Μόσχας

FBI: Πιθανή μια τρομοκρατική επίθεση στις ΗΠΑ παρόμοια με αυτή που έγινε στο Crocus Hall της Μόσχας
Ο διευθυντής του FBI ανέφερε ότι επιθέσεις θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν από τρομοκρατικές οργανώσεις όπως το ISIS και η Αλ Κάιντα
Το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών δηλαδή το FBI των ΗΠΑ εκφράζει τις έντονες ανησυχίες του ότι μια τρομοκρατική επίθεση παρόμοια με αυτή που σημειώθηκε στον συναυλιακό χώρο Crocus της Μόσχας θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες.
«Τώρα η πιθανότητα μιας συντονισμένης επίθεσης εδώ στην πατρίδα μας, όπως η επίθεση από το ISIS που είδαμε σε συναυλιακή αίθουσα της Ρωσίας, προκαλεί αυξανόμενη ανησυχία εδώ και αρκετές εβδομάδες», τόνισε σχετικά o διευθυντής του FBI Christopher Wray σε ακρόαση στην Επιτροπή Πιστώσεων της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ.
Νωρίτερα, σε γραπτή δήλωση που διανεμήθηκε πριν από την ακρόαση, ο Wray ανέφερε ότι επιθέσεις θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν από τρομοκρατικές οργανώσεις όπως το ISIS και η Αλ Κάιντα, ή από υποστηρικτές τους.
Βέβαια, στο έγγραφο δεν καταγράφει ονομαστικά την τρομοκρατική επίθεση στην περιοχή της Μόσχας.
Το Reuters ανέφερε επίσης προηγουμένως, επικαλούμενο τον Wray, ότι το FBI φοβάται την απειλή τρομοκρατικής επίθεσης στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά την επίθεση στο συναυλιακό χώρο Crocus στις 22 Μαρτίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης