Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Μία νέα αντεπίθεση από Ουκρανία θα είναι πλήρης καταστροφή για το Κίεβο και θα ανοίξει τον δρόμο για ειρήνη με ρωσικούς όρους

Ρωσία: Μία νέα αντεπίθεση από Ουκρανία θα είναι πλήρης καταστροφή για το Κίεβο και θα ανοίξει τον δρόμο για ειρήνη με ρωσικούς όρους
«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι και το νέο σχέδιο αντεπίθεσης του Ουκρανού προέδρου Volodymyr Zelensky θα καταλήξει σε πλήρη καταστροφή για την Ουκρανία», αποκαλύπτει πηγή από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας 
Μια νέα αντεπίθεση από τους Ουκρανούς θα μετατραπεί σε πλήρη καταστροφή για το Κίεβο, δήλωσε υψηλόβαθμη πηγή του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, σύμφωνα με το Ria Novosti.
«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι και το νέο σχέδιο αντεπίθεσης του Ουκρανού προέδρου Volodymyr Zelensky θα καταλήξει σε πλήρη καταστροφή για την Ουκρανία, στην τελική ήττα του Κιέβου και στην ειρήνη με ρωσικούς όρους» είπε η ίδια πηγή.
Υπενθύμισε εξάλλου ότι κατά την αντεπίθεση του 2023, ο ουκρανικός στρατός έχασε 166 χιλιάδες ανθρώπους νεκρούς και τραυματίες, καθώς και 789 τανκς, 2,4 χιλιάδες άλλα τεθωρακισμένα οχήματα και 132 αεροσκάφη.
Σημείωσε επίσης ότι το καθεστώς του Κιέβου, προωθώντας το νόμο για τη μαζική αναγκαστική επιστράτευση προσπαθεί να καλύψει την τεράστια έλλειψη προσωπικού στις ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας.
Όσον αφορά στα όπλα, ο Zelensky την πλήρη ευθύνη για την προμήθεια τους από τις δυτικές χώρες, πρόσθεσε η πηγή.

Το σχέδιο Zelensky

«Νωρίτερα, σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Bild, ο Zelensky είπε ότι το Κίεβο είχε αναπτύξει ένα σχέδιο για μια νέα αντεπίθεση, αλλά αυτό απαιτεί σύγχρονα οπλικά συστήματα από ξένους εταίρους, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών.
Ανέφερε ότι η Ουκρανία «θα ήθελε πολύ» να καταστρέψει τη γέφυρα της Κριμαίας, αλλά αυτό δεν αφορά μόνο αυτήν, αλλά και για «ορισμένες εγκαταστάσεις υποδομής που εξυπηρετούν στρατιωτικούς σκοπούς», συμπεριλαμβανομένων αεροδρομίων και άλλων γεφυρών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης