Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γάζα: Το Ισραήλ σκότωσε βασικό χρηματοδότη της Hamas

Γάζα: Το Ισραήλ σκότωσε βασικό χρηματοδότη της Hamas
Οι IDF ανέφεραν σε δήλωση ότι ο Nasser «ήταν υπεύθυνος για τη χρηματοδότηση σημαντικού μέρους των στρατιωτικών δραστηριοτήτων της Hamas» στη Rafah
To Ισραήλ ισχυρίζεται ότι σκότωσε τον Nasser Yakob Jabber Nasser βασικό χρηματοδότη της Hamas στη Γάζα, με την παλαιστινιακή οργάνωση να μην έχει ακόμη αντιδράσει επίσημα στην εν λόγω εξέλιξη.
Οι IDF ανέφεραν σε δήλωση ότι ο Nasser «ήταν υπεύθυνος για τη χρηματοδότηση σημαντικού μέρους των στρατιωτικών δραστηριοτήτων της Hamas» στη νότια πόλη Rafah του παλαιστινιακού θύλακα.
«Τον περασμένο Δεκέμβριο, μετέφερε 600 χιλιάδες δολάρια στη Hamas για τις στρατιωτικές της δραστηριότητες», προστίθεται στην ανακοίνωση.
Τόνισε, επίσης, ότι οι δυνάμεις της «εξάλειψαν τρομοκράτες και τρομοκρατικές υποδομές» στη συνοικία Shujayea της πόλης της Γάζας.
«Σε μία από τις δραστηριότητες, τα στρατεύματα πραγματοποίησαν στοχευμένη επιδρομή σε θέση της Hamas που χρησιμοποιείται για ασκήσεις εκπαίδευσης. Μετά την επιδρομή, ένα αεροσκάφος της [Ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας] χτύπησε και κατέστρεψε το φυλάκιο», κατέληξε το ανακοινωθέν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης