Τελευταία Νέα
Διεθνή

Reisner (Συνταγματάρχης Αυστρίας): Η κατάσταση είναι απελπιστική στην Ουκρανία - Οι ρωσικές αεροπορικές βόμβες έχουν γίνει εφιάλτης

Reisner (Συνταγματάρχης Αυστρίας): Η κατάσταση είναι απελπιστική στην Ουκρανία - Οι ρωσικές αεροπορικές βόμβες έχουν γίνει εφιάλτης
Ο Markus Reisner προειδοποίησε ότι η θέση των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στο πεδίο της μάχης γίνεται απελπιστική, καθώς είναι πολύ κατώτερος σε αριθμό στρατευμάτων και εξοπλισμού
Οι ρωσικές βόμβες υψηλής έκρηξης έχουν γίνει εφιάλτης για τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις, δήλωσε ο συνταγματάρχης των αυστριακών ενόπλων δυνάμεων Markus Reisner, σε συνέντευξή του στο RedaktionsNetzwerk Deutschland (RND).
«Η αυξανόμενη χρήση ρωσικών βομβών ολίσθησης τύπου FAB που ζυγίζουν από 250 κιλά έως 3.000 κιλά έχουν γίνει εφιάλτης για τους αμυνόμενους Ουκρανούς», τόνισε ο Markus Reisner.
Πυρομαχικά μαχητικών-βομβαρδιστικών των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων - RIA Novosti, 1920, 04/11/2024
Ο Markus Reisner προειδοποίησε ότι η θέση των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στο πεδίο της μάχης γίνεται απελπιστική, καθώς είναι πολύ κατώτερος σε αριθμό στρατευμάτων και εξοπλισμού.
Ο Markus Reisner πιστεύει ότι για τους Ουκρανούς, η άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024 θα είναι καθοριστικής σημασίας στη σύγκρουση με τη Ρωσία.
Οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις χρησιμοποιούν ενεργά εναέριες βόμβες εξοπλισμένες με καθολικές μονάδες σχεδιασμού και διόρθωσης (UMPC) στη βορειοδυτική στρατιωτική ζώνη.
Τα μαχητικά αεροσκάφη μπόρεσαν να χτυπήσουν οχυρωμένες περιοχές χωρίς να εκτεθούν σε πυρά από εχθρικά αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης