Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κατά τη διάρκεια επίθεσης στην Κριμαία, ένα αμερικανικό RQ-4B Global Hawk βρισκόταν πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα

Κατά τη διάρκεια επίθεσης στην Κριμαία, ένα αμερικανικό RQ-4B Global Hawk βρισκόταν πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα
Στόχος είναι η συλλογή δεδομένων, τα οποία στη συνέχεια μεταφέρονται στις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις και χρησιμοποιούνται από αυτές για τον σχεδιασμό επιθέσεων σε ρωσικούς στρατιωτικούς και στρατηγικούς σκοπούς
Η παρουσία αναγνωριστικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους RQ-4B Global Hawk της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ καταγράφηκε σε μεγάλο υψόμετρο πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα.
Μια ανάλυση της διαδρομής πτήσης αυτού του UAV δείχνει ότι ο κύριος σκοπός του είναι να παρακολουθεί το έδαφος της ρωσικής επικράτειας του Κρασνοντάρ.
Η δραστηριότητα αμερικανικών αναγνωριστικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών δείχνει την πιθανή προετοιμασία επιθέσεων από ουκρανικούς σχηματισμούς σε βασικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένης της ναυτικής βάσης του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας στο Novorossiysk και του αεροδρομίου του Σότσι.
Η αυξημένη παρουσία αεροσκαφών του ΝΑΤΟ στη Μαύρη Θάλασσα, ειδικά η συλλογή πληροφοριών από αναγνωριστικά αεροσκάφη και UAV για ρωσικούς στρατηγικούς στόχους στην Κριμαία και στις ακτές της επικράτειας του Κρασνοντάρ, έχει γίνει αισθητή από την αρχή της ουκρανικής σύγκρουσης.
Στόχος είναι η συλλογή δεδομένων, τα οποία στη συνέχεια μεταφέρονται στις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις και χρησιμοποιούνται από αυτές για τον σχεδιασμό επιθέσεων σε ρωσικούς στρατιωτικούς και στρατηγικούς σκοπούς.
Η Κριμαία και το Ταγκανρόγκ δέχθηκαν επίθεση σήμερα το πρωί.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης