Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το μυστικό της Ουάσινγκτον - American Conservative: Άγνωστο πόσα χρήματα έδωσαν οι ΗΠΑ στην Ουκρανία για τον πόλεμο

Το μυστικό της Ουάσινγκτον - American Conservative: Άγνωστο πόσα χρήματα έδωσαν οι ΗΠΑ στην Ουκρανία για τον πόλεμο
Ο όγκος της οικονομικής βοήθειας θα μπορούσε να προσεγγίζει τα 125 δισεκατομμύρια δολάρια αναφέρει το American Conservative
Η κυβέρνηση του προέδρου των ΗΠΑ Joe Biden παραδέχεται ότι υποτίμησε σημαντικά τον όγκο της βοήθειας που δόθηκε στην Ουκρανία, αναφέρει δημοσίευμα τουThe American Conservative.
«Ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά της Ουάσιγκτον είναι ότι κανείς δεν ξέρει πόσα χρήματα ξόδεψαν οι Ηνωμένες Πολιτείες για να στηρίξουν την Ουκρανία» επισημαίνει το δημοσίευμα, υποστηρίζοντας πως το 2023 οι Συντηρητικοί στο Κογκρέσο των ΗΠΑ προσπάθησαν να λάβουν αληθείς πληροφορίες σχετικά με τη βοήθεια προς το Κίεβο από τον Biden και την κυβέρνησή του.
«Τελικά το Γραφείο Διαχείρισης και Προϋπολογισμού παραδέχτηκε ότι το ποσό ήταν 111 δισεκατομμύρια δολάρια.
Ωστόσο, τώρα λαμβάνοντας υπόψη πρόσθετες πληροφορίες από τη διοίκηση, ο όγκος της οικονομικής βοήθειας θα μπορούσε να εκτιμηθεί στα 125 δισεκατομμύρια δολάρια.
Δεν αποτελεί έκπληξη, γιατί αυτό που διακυβεύεται δεν είναι τα χρήματα της Shalanda Young (της επικεφαλής του Γραφείου Διαχείρισης και Προϋπολογισμού του Λευκού Οίκου - Εκδ.) ή του Joe Biden, αλλά τα χρήματα του αμερικανικού λαού» υποστηρίζει το δημοσίευμα.
Υπενθυμίζεται πως το πακέτο βοήθειας ύψους 60 δισεκατομμυρίων δολαρίων που έχει προτείνει η κυβέρνηση Biden, παραμένει μπλοκαρισμένο στο Κογκρέσο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης