Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απίστευτο - Ένας ρωσικός πύραυλος διέλυσε 32 μονάδες ουκρανικών οβίδων D-20

Απίστευτο - Ένας ρωσικός πύραυλος διέλυσε 32 μονάδες ουκρανικών οβίδων D-20
Καταστράφηκαν 32 μονάδες ουκρανικών οβίδων D-20
Νέο βίντεο από ρωσικό UAV αναγνώρισης έδειξε άλλο ένα ρωσικό χτύπημα ακριβείας στην πίσω περιοχή της Ουκρανίας.
Δεκάδες σοβιετικής κατασκευής ρυμουλκούμενα οβιδοβόλα D-20 των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας καταστράφηκαν με έναν χτύπημα.
Ρωσικός πύραυλος έπληξε επιτυχώς την κεντρική αποθήκη όπλων και πυρομαχικών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στην περιοχή της πόλης Akhtyrka στη συνοριακή περιοχή Sumy.
Ο οικισμός βρίσκεται μόλις 41 χλμ. από τη ρωσική συνοικία Grayvoronsky της περιοχής Belgorod.
Ως αποτέλεσμα του χτυπήματος ακριβείας, καταστράφηκαν 32 μονάδες ουκρανικών οβίδων D-20.
Το αναγνωριστικό UAV, το οποίο συντόνιζε την επίθεση, επιβεβαίωσε τις ζημιές που προκλήθηκαν από το χτύπημα.
Τα ρωσικά αναγνωριστικά UAV επιχειρούν όλο και πιο συχνά απαρατήρητα στις περιοχές που βρίσκονται υπό τον έλεγχο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.
Τα ρωσικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη πετούν πιο βαθιά στο πίσω μέρος της Ουκρανίας, περνώντας δεκάδες χιλιόμετρα από την πρώτη γραμμή.
Επιπλέον, τα UAV δεν αντιμετωπίζουν καμία απειλή όταν συντονίζουν ρωσικά χτυπήματα ακριβείας, επιχειρούν πάνω από τους στόχους για αρκετό καιρό πριν και μετά τις επιθέσεις χωρίς να εντοπιστούν από τον ουκρανικό στρατό.
Αυτό επιβεβαιώνεται από έναν αυξανόμενο αριθμό αναφορών βίντεο για επιτυχή καταστροφή πολλών στόχων στις πίσω περιοχές της Ουκρανίας.
Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που θα μπορούσαν να εξηγήσουν την αυξανόμενη αποτελεσματικότητα των επιχειρήσεων των ρωσικών αναγνωριστικών UAV.
Περιλαμβάνουν τις καλύτερες καιρικές συνθήκες μετά τον συννεφιασμένο χειμώνα που διευκολύνουν την αναγνώριση UAV σε μεγάλη απόσταση.
Ταυτόχρονα, ο ρωσικός στρατός εργάζεται σκληρά για να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα διαφόρων τύπων UAV σε υπηρεσία με τις Ένοπλες Δυνάμεις, λαμβάνοντας υπόψη την εμπειρία από τις επιχειρήσεις σε πεδία μάχης της Ουκρανίας.
Ο κύριος λόγος είναι η αποτελεσματική συνεχής καταστροφή των ουκρανικών μέσων αεράμυνας τόσο κοντά στις πρώτες γραμμές όσο και στις πίσω περιοχές.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας δεν μπορούν πλέον να προστατεύσουν ούτε τις στρατηγικά σημαντικές εγκαταστάσεις από επιδρομές ρωσικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών, ενώ ο αριθμός των σοβιετικών και ΝΑΤΟϊκών συστημάτων αεράμυνας που καταστράφηκαν στις κατεστραμμένες από τον πόλεμο περιοχές αυξήθηκε κατακόρυφα τους τελευταίους μήνες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης