Τελευταία Νέα
Διεθνή

China National Radio: Η ρωσική αεροβόμβα FAB-3000 αποτελεί μοιραία απειλή για τις Oυκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις

China National Radio: Η ρωσική αεροβόμβα FAB-3000 αποτελεί μοιραία απειλή για τις Oυκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις
«Μεταξύ των σημερινών συστημάτων αεράμυνας της Ουκρανίας, δεν υπάρχουν επί του παρόντος κανένα μέσο ικανό να αναχαιτίσει αποτελεσματικά τις «σούπερ βόμβες», σημειώνει ο στρατιωτικός παρατηρητής Shao Yongling
Η Ρωσία έχει ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή μιας «υπερβόμβας» που αποτελεί κρίσιμη απειλή για τα ουκρανικά στρατεύματα, γράφει το China National Radio (CNR).
«Αφού η Ρωσία εξόπλισε την εναέρια βόμβα FAB-3000 με μια συσκευή καθοδήγησης, η καταστροφική της ισχύς έγινε ακόμη πιο εκπληκτική.
Το βλήμα ανταποκρίνεται πλήρως στο παρατσούκλι "σούπερ βόμβα"", δήλωσε ο στρατιωτικός παρατηρητής Shao Yongling.
Το China National Radio σημειώνει ότι η ισχύς και οι δυνατότητές του μπορεί να σηματοδοτήσουν την «ημέρα της μοίρας» για τον ουκρανικό στρατό.
«Μεταξύ των σημερινών συστημάτων αεράμυνας της Ουκρανίας, δεν υπάρχουν επί του παρόντος κανένα μέσο ικανό να αναχαιτίσει αποτελεσματικά τις «σούπερ βόμβες».
Αυτό σημαίνει ότι οι επίγειες μονάδες των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων είναι εντελώς ανοιχτές σε επιθέσεις από αυτές τις οβίδες», πρόσθεσε ο Shao Yonglin.
Κατά τη γνώμη του, η χρήση του FAB-3000 θα έχει πραγματικά μεγάλο αντίκτυπο στο ουκρανικό μέτωπο και θα γίνει μοιραία απειλή για τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης