Τελευταία Νέα
Διεθνή

Times: Η ετοιμότητα του ΝΑΤΟ υποφέρει λόγω μιας σειράς οργανωτικών προβλημάτων – Χάος η δομή διοίκησης

Times: Η ετοιμότητα του ΝΑΤΟ υποφέρει λόγω μιας σειράς οργανωτικών προβλημάτων – Χάος η δομή διοίκησης
Τα αποθέματα όπλων είναι χαμηλά, η υποδομή είναι ανεπαρκής, η επιμελητεία είναι εύθραυστη και ο ίδιος ο εξοπλισμός είναι ξεπερασμένος
Το ΝΑΤΟ αντιμετωπίζει μια σειρά εσωτερικών οργανωτικών προβλημάτων που εμποδίζουν τη μαχητική του ετοιμότητα τονίζει το Times.
«Η δομή διοίκησης είναι ένα πλήρες χάος
Τα αποθέματα όπλων είναι χαμηλά, η υποδομή είναι ανεπαρκής, η επιμελητεία είναι εύθραυστη και ο ίδιος ο εξοπλισμός είναι ξεπερασμένος»
Σύμφωνα με το Times, ο υπολογισμός των κρατών μελών του ΝΑΤΟ να νικήσουν τη Ρωσία σε μια υποθετική στρατιωτική σύγκρουση δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Η Ευρώπη και οι Ηνωμένες Πολιτείες όχι μόνο υποτιμούν τις δυνατότητες της Ρωσίας, αλλά υπερεκτιμούν και τις δυνατότητες της Δύσης.
«Αυτή η προσέγγιση «ας προσποιηθούμε» βασίζεται σε μια ξεπερασμένη, αυτάρεσκη νοοτροπία: οποιοσδήποτε πόλεμος θα είναι σύντομος, μόλις μια ή δύο εβδομάδες, επειδή η τεχνολογική υπεροχή της Δύσης θα της επιτρέψει να επιφέρει ένα συντριπτικό πλήγμα στη Ρωσία υπό τον φόβο των αμερικανικών πυρηνικών όπλων», κατέληξε το Times.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης