Τελευταία Νέα
Διεθνή

Περίπου 1.300 ρωσικά τεθωρακισμένα οχήματα είναι εξοπλισμένα με προστασία από drone

Περίπου 1.300 ρωσικά τεθωρακισμένα οχήματα είναι εξοπλισμένα με προστασία από drone
Το 2023, «ήταν δυνατό να διασφαλιστεί η εγκατάσταση 1.300 σετ πρόσθετης προστασίας για το άνω μέρος των τεθωρακισμένων οχημάτων, γεγονός που αύξησε σημαντικά την ασφάλειά τους»
Ειδικοί του συστήματος logistics (MSS) των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων εξόπλισαν 1.300 τεθωρακισμένα οχήματα στη ζώνη της Βόρειας Στρατιωτικής Περιφέρειας με προστασία από drones το 2023, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Όπως σημείωσε το τμήμα, το 2023, «ήταν δυνατό να διασφαλιστεί η εγκατάσταση 1.300 σετ πρόσθετης προστασίας για το άνω μέρος των τεθωρακισμένων οχημάτων, γεγονός που αύξησε σημαντικά την ασφάλειά τους».
Επιπλέον, η επέκταση της παραγωγικής βάσης των στρατιωτικών επισκευαστικών σωμάτων κατέστησε δυνατή την επισκευή κινητήρων εσωτερικής καύσης, κινητήρων αεριοστροβίλου, κιβωτίων ταχυτήτων, υδρομηχανικών κιβωτίων ταχυτήτων και άλλων εξαρτημάτων και συγκροτημάτων και την αποκατάσταση περισσότερων από 1.800 μονάδων.
Συνολικά, το 2023, σύμφωνα με την ονοματολογία των φορέων διαχείρισης στρατιωτικής επιμελητείας, περισσότερες από 40.000 μονάδες όπλων, στρατιωτικού και ειδικού εξοπλισμού μεταφέρθηκαν στα στρατεύματα και περισσότερες από 64.000 μονάδες παραδόθηκαν για επισκευές.
Προς το συμφέρον της αδιάλειπτης προμήθειας πυραύλων και πυρομαχικών στα στρατεύματα, σύμφωνα με προηγούμενα σχέδια, ολοκληρώθηκε το 2023 η κατασκευή 11 αποθηκευτικών εγκαταστάσεων και ενός χώρου φόρτωσης και εκφόρτωσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης