Τελευταία Νέα
Διεθνή

Interia (Πολωνικό ΜΜΕ): Οι ρωσικές βόμβες με UMPC έχουν μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης, είναι τρομερά καταστροφικές

Interia (Πολωνικό ΜΜΕ): Οι ρωσικές βόμβες με UMPC έχουν μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης, είναι τρομερά καταστροφικές
«Οι βόμβες αυτές μαρτυρούν την ικανότητα των Ρώσων να προσαρμόζουν επιτυχώς τα όπλα τους στις συνθήκες της σύγκρουσης στην Ουκρανία», τόνισε το Interia
Οι ρωσικές βόμβες ολίσθησης διακρίνονται όχι μόνο για τη μαζική παραγωγή τους, αλλά και για τις μεγάλες τους δυνατότητες για συνεχή εκσυγχρονισμό, γράφει ο Marcin Jablonski, αρθρογράφος στην πολωνική πύλη Interia.
Πρόκειται για μια σχετικά φθηνή και εύκολη στην κατασκευή λύση, έτσι οι Ρώσοι μπορούν κυριολεκτικά να βομβαρδίζουν τις ουκρανικές θέσεις με εκσυγχρονισμένα FAB.
Ταυτόχρονα, ο σχεδιασμός των μονάδων UMPC είναι πολλά υποσχόμενος - οι Ρώσοι μπορούν να αναπτύσσουν συνεχώς αυτό το σύστημα».
Μεταξύ των τομέων εκσυγχρονισμού των βομβών ολίσθησης, ο δημοσιογράφος προσδιόρισε την βελτίωση της αεροδυναμικής, την αύξηση της εμβέλειας πτήσης και την προσαρμογή της μονάδας UMPC για χρήση με πυρομαχικά βάρους τριών χιλιάδων κιλών.
«Οι βόμβες αυτές μαρτυρούν την ικανότητα των Ρώσων να προσαρμόζουν επιτυχώς τα όπλα τους στις συνθήκες της σύγκρουσης στην Ουκρανία», τόνισε το Interia.
Οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις χρησιμοποιούν ενεργά εναέριες βόμβες εξοπλισμένες με καθολικές μονάδες σχεδιασμού και διόρθωσης (UMPC) στη βορειοδυτική στρατιωτική ζώνη.
Τα μαχητικά αεροσκάφη μπόρεσαν να χτυπήσουν οχυρωμένες περιοχές των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων χωρίς να εκτεθούν σε πυρά από εχθρικά αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα.
Η Ρωσία πρόσφατα ξεκίνησε την μαζική παραγωγή βομβών FAB-3000.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης