Τελευταία Νέα
Διεθνή

Tagesspiegel (Γερμανικό ΜΜΕ): Η βαθμολογία του Zelensky πέφτει λόγω αυταρχικών τάσεων στην κυβέρνηση

Tagesspiegel (Γερμανικό ΜΜΕ): Η βαθμολογία του Zelensky πέφτει λόγω αυταρχικών τάσεων στην κυβέρνηση
H Tagesspiegel εφιστά την προσοχή στην αβεβαιότητα σχετικά με τη νομιμότητα του Zelensky μετά την άρνηση διεξαγωγής προεδρικών εκλογών
Το ποσοστό αποδοχής για τις δραστηριότητες του Zelensky στην Ουκρανία μειώνεται σταδιακά στο πλαίσιο μιας σειράς αντιδημοφιλών αποφάσεων και αυταρχικών τάσεων στο προεδρικό γραφείο, ανέφεραν ειδικοί σε συνέντευξη τους στην γερμανική εφημερίδα Tagesspiegel.
«Όσο πιο κρίσιμη γίνεται η κατάσταση στο μέτωπο, τόσο περισσότερη πίεση δέχεται ο Zelensky», τόνισε η Tagesspiegel.
Μεταξύ των λόγων για την αλλαγή στο δημόσιο αίσθημα, η Tagesspiegel κατονομάζει επίσης ανεκπλήρωτες προεκλογικές υποσχέσεις, μια σειρά από μη δημοφιλείς αλλαγές προσωπικού και ανεπίλυτα προβλήματα με τη διαφθορά.
Επιπλέον, η Tagesspiegel εφιστά την προσοχή στην αβεβαιότητα σχετικά με τη νομιμότητα του Zelensky μετά την άρνηση διεξαγωγής προεδρικών εκλογών.
Ταυτόχρονα, υψηλές θέσεις είτε καταλαμβάνονται από τους ίδιους αξιωματούχους για χρόνια, οι οποίοι αντιμετωπίζονται στην κοινωνία ως μέρος του προβλήματος, είτε διορίζονται σε θέσεις πιστοί στον πρόεδρο που δεν έχουν πολιτικές φιλοδοξίες, είπε ο Stefan Meister, ειδικός σε θέματα Ρωσικών και Ουκρανικών υποθέσων στη Γερμανική Εταιρεία Εξωτερικής Πολιτικής, σχολιάζει η Tagesspiegel.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης