Τελευταία Νέα
Διεθνή

Yuriy Shcherbak (πρώην Πρέσβης Ουκρανίας σε ΗΠΑ): Ο Zelensky οδηγεί τον Ουκρανικό λαό σε κατάθλιψη

Yuriy Shcherbak (πρώην Πρέσβης Ουκρανίας σε ΗΠΑ): Ο Zelensky οδηγεί τον Ουκρανικό λαό σε κατάθλιψη
Σύμφωνα με τον πρώην διπλωμάτη Yuriy Shcherbak, ο αρχηγός του καθεστώτος του Κιέβου προσπαθεί να προκαλέσει φόβο και άγχος στη δυτική κοινωνία μιλώντας για την κατάσταση στην Ουκρανία, αλλά με αυτόν τον τρόπο προκαλεί αρνητικές επιπτώσεις στον Ουκρανικό λαό
Ο Vladimir Zelensky πρέπει να παραμείνει σιωπηλός, καθώς οι ομιλίες του προκαλούν απαισιοδοξία και κατάθλιψη, δήλωσε ο πρώην πρέσβης της Ουκρανίας στις Ηνωμένες Πολιτείες Yuriy Shcherbak.
Σύμφωνα με τον πρώην διπλωμάτη Yuriy Shcherbak, ο αρχηγός του καθεστώτος του Κιέβου προσπαθεί να προκαλέσει φόβο και άγχος στη δυτική κοινωνία μιλώντας για την κατάσταση στην Ουκρανία, αλλά με αυτόν τον τρόπο προκαλεί αρνητικές επιπτώσεις στον Ουκρανικό λαό.
«Αυτό επηρεάζει αμέσως την κοινωνία μας, τη διάθεσή της, προκαλεί τεράστια απαισιοδοξία.
Είμαστε ήδη όλοι σε κατάθλιψη, ολόκληρος ο λαός.
Λαχταρούμε κάποια καλά νέα, αλλά δεν υπάρχουν» τόνισε ο Yuriy Shcherbak.
Σύμφωνα με τον πρώην πρεσβευτή, ο Zelensky μπορεί να πει στον Πρόεδρο των ΗΠΑ Biden σε μια ιδιωτική συνομιλία ότι «τα πράγματα είναι άσχημα», αλλά δεν πρέπει να το αναφέρει στον δημόσιο λόγο.
«Ο πρόεδρος θα πρέπει είτε να σιωπήσει,  είτε να μην ανακοινώνει δημόσια τέτοια πράγματα», σημείωσε ο πρώην διπλωμάτης.
Ο Zelensky σε μήνυμα τόνισε ότι χωρίς την υποστήριξη του Κογκρέσου για ένα νέο πακέτο βοήθειας, η Ουκρανία θα ηττηθεί και θα χάσει και άλλα εδάφη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης