Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ρώσοι απέκρουσαν δύο αντεπιθέσεις της 95ης αερομεταφερόμενης ταξιαρχίας των Ουκρανών στο Kupyansk

Οι Ρώσοι απέκρουσαν δύο αντεπιθέσεις της 95ης αερομεταφερόμενης ταξιαρχίας των Ουκρανών στο Kupyansk
Σκληρές μάχες σε Zaporizhia και Kherson
Ο ρωσικός στρατός απέκρουσε δύο ουκρανικές αντεπιθέσεις στην κατεύθυνση του Kupyansk τις τελευταίες 24 ώρες, όπως ανακοίνωσε η Μόσχα.
Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις έχασαν έως και 30 στρατιώτες (νεκροί, τραυματίες) και σημαντικό εξοπλισμό, σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
«Στο Kupyansk, η ομάδα μάχης της Ρωσίας Δύση επικράτησε της ουκρανικής 43ης μηχανοκίνητης και της 57η μηχανοκίνητης ταξιαρχίαw πεζικού των Ουκρανών κοντά στις περιοχές Sinkovka και Zagoruykovka στο Kharkiv.
Επιπλέον, οι ρωσικές δυνάμεις απέκρουσαν δύο αντεπιθέσεις από ομάδες επίθεσης της 95ης αερομεταφερόμενης ταξιαρχίας πλησίον του οικισμού Terny.

Μάχες στην Kherson

Οι ρωσικές δυνάμεις έπληξαν ουκρανικά στρατεύματα στο Rabotino και στο Mirny στην περιοχή Zaporizhia και στη Novotyatyanka και Ivanovka στην περιοχή Kherson τις τελευταίες 24 ώρες, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
«Στην κατεύθυνση της Kherson, η ρωσική ομάδα μάχης Dnepr προκάλεσε σημαντικές απώλειες στο ανθρώπινο δυναμικό της ουκρανικής 28ης, 65ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας και της 126ης ταξιαρχίας εδαφικής άμυνας κοντά σε Rabotino και Mirny στην περιοχή Zaporizhia, καθώς και τη Novotyatyanka και την Ivanovka.
Οι ουκρανικές απώλειες ανέρχονται σε 25 στρατιωτικούς και τρία οχήματα», σύμφωνα με το ανακοινωθέν του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης