Τελευταία Νέα
Διεθνή

Dmitry Belik (Κρατική Δούμα): Η Ουκρανία είναι σκύλος με λουρί, η κυβέρνηση απλά εκτελεί εντολές

Dmitry Belik (Κρατική Δούμα): Η Ουκρανία είναι σκύλος με λουρί, η κυβέρνηση απλά εκτελεί εντολές
"Tόσο στη Ρωσία, όσο και στις δυτικές χώρες, καταλαβαίνουν πολύ καλά ότι η σημερινή Ουκρανία είναι ένα σκυλί στην πλημμύρα: αν διατάξουν θα γαβγίσει, αν διατάξουν θα κλείσει το στόμα του, αν διατάξουν θα τρέξει να γλείψει τις μπότες αυτού που μόλις πρόσφατα γάβγισε τόσο επιμελώς", είπε ο Dmitry Belik
Ο βουλευτής της Κρατικής Δούμας από τη Σεβαστούπολη, μέλος της Επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων Dmitry Belik είπε ότι η Ουκρανία σήμερα μοιάζει με σκύλο με λουρί, οι αρχές της δεν αποφασίζουν τίποτα σχετικά με πιθανές διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία.
Νωρίτερα, ο Andriy Ermak επικεφαλής του γραφείου του Zelensky σε συνέντευξή του στην ευρωπαϊκή έκδοση της εφημερίδας Politico, δήλωσε ότι μια συμφωνία μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας είναι πλέον εντελώς αδύνατη.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η Ουκρανία δεν θα συμβιβαστεί ποτέ με την ανεξαρτησία της.
«Οι Ουκρανοί πολιτικοί φουσκώνουν πομπωδώς τα μάγουλά τους, λέγοντας ότι θα αποφασίσουν αν θα διαπραγματευτούν ή όχι. Αλλά, στην πραγματικότητα, τόσο στη Ρωσία όσο και στις δυτικές χώρες καταλαβαίνουν πολύ καλά ότι η σημερινή Ουκρανία είναι ένα σκυλί στην πλημμύρα: αν διατάξουν, θα γαβγίσει, αν διατάξουν, θα κλείσει το στόμα του, αν διατάξουν, θα τρέξει να γλείψει τις μπότες αυτού που μόλις πρόσφατα γάβγισε τόσο επιμελώς», είπε ο Dmitry Belik.
Σύμφωνα με τον Dmitry Belik, σήμερα στην Ουκρανία τα πολιτικά παιχνίδια αποτιμώνται πολύ υψηλότερα από τις πραγματικίτητες στο πεδίο της μάχης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης