Τελευταία Νέα
Διεθνή

Medvedev: O κύκλος των συνεργών στην επίθεση στο Crocus City Hall διευρύνεται – O Macron χορηγός της τρομοκρατίας

Medvedev: O κύκλος των συνεργών στην επίθεση στο Crocus City Hall διευρύνεται – O Macron χορηγός της τρομοκρατίας
Οι κοινές επιχειρήσεις του Γάλλου προέδρου με το καθεστώς Bantera συνιστούν συνενοχή στην τραγωδία, επισήμανε ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας
Ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Dmitry Medvedev δήλωσε το Σάββατο 6 Απριλίου 2024 στο κανάλι του Telegram ότι ο κύκλος των συνεργών της τρομοκρατικής επίθεσης στο Crocus City Hall διευρύνεται, «όλα είναι ξεκάθαρα για το ποιοι είναι και θα λογοδοτήσουν».
«Οι συνεργοί είναι πολλοί.
Ο κύκλος τους διευρύνεται και περιλαμβάνει αυτούς που έδωσαν χρήματα, οργάνωσαν την πράξη, παρείχαν τη σχετική τεχνογνωσία κ.λπ.
Όλα είναι πλέον ξεκάθαρα για την ταυτότητά τους και θα λογοδοτήσουν», σημείωσε.
Ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας πρόσθεσε ότι ο Γάλλος πρόεδρος Emmanuel Macron και αρκετοί άλλοι δυτικοί ηγέτες είναι χορηγοί της τρομερής τρομοκρατικής επίθεσης στη Ρωσική Ομοσπονδία, σημειώνοντας ότι οι κοινές επιχειρήσεις του Γάλλου προέδρου με το καθεστώς Bantera συνιστούν συνενοχή στην τραγωδία.
«Συνεργοί: ναι, τουλάχιστον ο ίδιος Macron.
Η ρητορική του, οι ενέργειές του και το πιο σημαντικό, οι ενέργειές του με μυστικές επιχειρήσεις με το καθεστώς Bantera (του Κιέβου) μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστούν ως συνενοχή στην τρομοκρατική επίθεση της 22ας Μαρτίου (...).
Είναι προφανές ότι ο Macron και αρκετοί άλλοι δυτικοί ηγέτες είναι οι χορηγοί αυτής της τρομερής τρομοκρατικής επίθεσης.
Δεν υπάρχει καμία επιείκεια για αυτές τις πράξεις», έγραψε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης