Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απροσδόκητο σχόλιο από συνεργάτη του Biden: Η Ρωσία έχει καλύψει πλήρως όλες τις απώλειες που είχε στην Ουκρανία

Απροσδόκητο σχόλιο από συνεργάτη του Biden: Η Ρωσία έχει καλύψει πλήρως όλες τις απώλειες που είχε στην Ουκρανία
Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Kurt Campbell τόνισε ότι ο ρωσικός στρατός έχει σχεδόν καλύψει πλήρως τις στρατιωτικές του απώλειες στην Ουκρανία
Σχετικά Άρθρα
Ανώτατο στέλεχος της κυβέρνησης Biden προέβη σε ένα απροσδόκητο σχόλιο για τη ρωσική ανθεκτικότητα στο μέτωπο της Ουκρανίας και μετά από δύο έτη κυρώσεων της Δύσης.
Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Kurt Campbell μιλώντας σε εκδήλωση στο Κέντρο για τη Νέα Αμερικανική Ασφάλεια, τόνισε ότι ο ρωσικός στρατός έχει σχεδόν καλύψει πλήρως τις στρατιωτικές του απώλειες στην Ουκρανία, ακόμη και όταν οι κυρώσεις της Δύσης προσπαθούσαν να μειώσουν τις στρατιωτικές προμήθειες και τη χρηματοδότηση.
«Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο μηνών η Ρωσία έχει σχεδόν πλήρως ανασυσταθεί στρατιωτικά», είπε ο Campbell.
Το Defense News υπογράμμισε ότι αυτό είναι αξιοσημείωτο και εκπληκτικό, δεδομένου ότι «η αξιολόγηση του Αμερικανού αξιωματούχου φαίνεται να έρχεται σε αντίθεση με αυτές του Πενταγώνου και των συμμάχων της Αμερικής στην Ευρώπη».
Για παράδειγμα, ο υπουργός Άμυνας Lloyd Austin ισχυρίστηκε πρόσφατα ότι οι ρωσικές απώλειες συνολικά ξεπέρασαν τις 300.000 απώλειες από την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης τον Φεβρουάριο 2022.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης