Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ρώσοι κατέλαβαν ακόμη πιο πλεονεκτικές θέσεις στο Donetsk – Συντριπτικό πλήγμα σε στρατιωτικές υποδομές στην Ουκρανία

Οι Ρώσοι κατέλαβαν ακόμη πιο πλεονεκτικές θέσεις στο Donetsk – Συντριπτικό πλήγμα σε στρατιωτικές υποδομές στην Ουκρανία
Δύο αντεπιθέσεις από την ορεινή ταξιαρχία εφόδου των ουκρανικών δυνάμεων αποκρούστηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας
Σχετικά Άρθρα
Μονάδες της Ομάδας Μάχης Νότος των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων κατέλαβαν πιο πλεονεκτικές θέσεις στην κατεύθυνση του Donetsk.
Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, δύο αντεπιθέσεις από την ορεινή ταξιαρχία εφόδου των ουκρανικών δυνάμεων αποκρούστηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας.
«Μονάδες της Ομάδας Μάχης Νότος κατέλαβαν πιο πλεονεκτικές θέσεις στην κατεύθυνση του Donetsk και χτύπησαν σχηματισμούς της 24ης, 28ης και 53ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας των Ουκρανών στις περιοχές των οικισμών Antonovka, Krasnogorovka, Krasnoe και Novoe στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk και Belogorovka στη Λαϊκή Δημοκρατία του Lugansk», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας το Σάββατο (6/4/2024).

Συντριπτικό πλήγμα σε υποδομές

Ο ρωσικός στρατός πραγματοποίησε μαζικό χτύπημα τη νύχτα σε επιχειρήσεις του στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος της Ουκρανίας, στρατιωτικά αεροδρόμια και προσωρινά σημεία ανάπτυξης μισθοφόρων - οι στόχοι του πλήγματος επιτεύχθηκαν.
«Απόψε, οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις εξαπέλυσαν ομαδικό πλήγμα με όπλα μεγάλης εμβέλειας υψηλής ακρίβειας στη θάλασσα και στον αέρα, καθώς και drones σε επιχειρήσεις του στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος της Ουκρανίας που παρήγαγαν και επισκεύαζαν τεθωρακισμένο και αυτοκινητιστικό εξοπλισμό, UAV, στρατιωτικά αεροδρόμια και προσωρινά σημεία ανάπτυξης ξένων μισθοφόρων.
Όλοι οι καθορισμένοι στόχοι χτυπήθηκαν», ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης